Και στο Κλειστό Σπάρτης το αγώνισμα της ξιφασκίας με αμαξίδιο

Τη Δευτέρα 29/2 η παρουσίαση

Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016 20:35 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Και στο Κλειστό Σπάρτης το αγώνισμα της ξιφασκίας με αμαξίδιο

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγώνισμα της ξιφασκίας σε αμαξίδιο θα έχουν μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάρτης.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας κατά την τριήμερη παραμονής τους στο νομό, θα βρεθούν και στο Κλειστό Γυμναστήριο της λακωνικής πρωτεύουσας, τη Δευτέρα 29/2, στις 9.30΄ το πρωί, όπου θα αναφερθούν στο παραολυμπιακό ιδεώδες, στη σχεδίαση για όλους, την προσβασιμότητα και στους κινδύνους που επιφυλάσσουν οι ριψοκίνδυνες ενέργειες με κάθε τροχοφόρο όχημα, για τη ζωή και για την υγεία κάθε ανθρώπου, περνώντας το μήνυμα πως τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν τεράστια πύλη εισόδου στην αναπηρία.

Αυτά τα σημαντικά μηνύματα θα μεταδοθούν και στους δημότες του Δήμου Ευρώτα, στην εκδήλωση παρουσίασης του αθλήματος της ξιφασκίας σε αμαξίδιο που διοργανώνεται από το Σωματείο ΑμΕΑ Λακωνίας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εκδήλωση θα μεταδίδεται απευθείας από την Σπάρτη, ζωντανά στον αέρα του ραδιοφώνου του Alpha989 και Alpha 96,5 Θεσσαλονίκης, στην εκπομπή “Γιάφκα” του Σπύρου Χαριτάτου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti