45 θέσεις εργασίας προκηρύσσει η ΕΦΑ Λακωνίας

Έως 3 Νοεμβρίου οι αιτήσεις

Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 15:02 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
45 θέσεις εργασίας προκηρύσσει η ΕΦΑ Λακωνίας

Πέντε αρχαιολόγους, δύο αρχιτέκτονες μηχανικούς, δύο συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, καθώς και 36 εργατοτεχνίτες θα προσλάβει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, στο πλαίσιο του 10ου υποέργου «Αρχαιολογικές Εργασίες και Έρευνες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας στο νομό Λακωνίας».
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν έως 3 Νοεμβρίου με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο γραφείο της γραμματείας της ΕΦΑΛΑΚ, (Αγησιλάου 59 Σπάρτη ΤΚ 23100), υπόψη Νίκου Αποστολάκου ή Λυμπεράκη Νίκας (τηλ: 27310-25363).
 
Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, είτε ταχυδρομικά.
Σημειώνεται ωστόσο πως σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.
 
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος