«Λευκή Νύχτα» της γιορτής και της ελπίδας στις 21 Αυγούστου στη Σπάρτη

Αγορές με τη συνοδεία εκδηλώσεων και εκπλήξεων

Τρίτη, 11 Αύγουστος 2015 17:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Λευκή Νύχτα» της γιορτής και της ελπίδας στις 21 Αυγούστου στη Σπάρτη

Στην αποκορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου, που συνοδεύεται από χαμηλές «πτήσεις» σε όλα τα επίπεδα, ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης επιχειρεί να δώσει μία νότα αισιοδοξίας και ελπίδας, διοργανώνοντας  τη «2η Λευκή Νύχτα» της αγοράς της λακωνικής πρωτεύουσας.

Η πρωτότυπη εμπορική δράση, που πέρυσι στέφθηκε με σημαντική επιτυχία και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια, επαναλαμβάνεται φέτος την Παρασκευή 21 Αυγούστου, από τις 9 το βράδυ μέχρι πρωίας.

Ο σύλλογος προσκαλεί τα μέλη του, το καταναλωτικό κοινό, τους Λάκωνες και τους επισκέπτες της πόλης, σε μια βραδιά με έξυπνες αγορές, μουσικοχορευτικά δρώμενα, εκπλήξεις και διασκέδαση. Σε ένα φιλόξενο κλίμα, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά όλη τη νύχτα, δίνοντας τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό για συμφέρουσες αγορές. Η «Λευκή Νύχτα» συμπίπτει με την περίοδο των εκπτώσεων, με συνέπεια οι τιμές των εμπορευμάτων να είναι ακόμα πιο ελκυστικές, καθώς θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές για την περίσταση. Επίσης, η εορταστική βραδιά θα πλαισιωθεί από μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης καλεί τις επιχειρήσεις της πόλης να προετοιμαστούν ανάλογα για την σωστή εξυπηρέτηση όλων, ενώ ο σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης προγραμματίζουν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις.

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρά τις δυσκολίες της εποχής με την αβεβαιότητα, τους περιορισμούς στις τράπεζες και τις συνθήκες της οικονομίας, έμποροι και επιχειρηματικός κόσμος είμαστε εδώ. Προτείνουμε να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να διασκεδάσουμε σε μια φιλόξενη και ζωντανή αγορά».

Καταλήγοντας, ο σύλλογος απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή «σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι των επιχειρήσεων της Σπάρτης που θα είμαστε όλοι εκεί και θα μείνει σε όλους αξέχαστο».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti