Επιβραβεύτηκε για την εξωστρέφεια η ΕΑΣ Λακωνίας

Κέρδισε την 4η θέση στα “Greek Export Awards”

Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 20:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιβραβεύτηκε για την εξωστρέφεια η ΕΑΣ Λακωνίας

Την τέταρτη θέση στην κατηγορία «IASON» των βραβείων Premier Greek Export Award 2014 (εξαγωγέας της χρονιάς), έλαβε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας. Η ΕΑΣ είχε συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό του extra παρθένου ελαιολάδου που τυποποιεί, εξάγεται στο εξωτερικό. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η λακωνική ένωση είναι η μοναδική εταιρεία που συμπεριλήφθηκε στην διοργάνωση με αντικείμενο την εξαγωγή τυποποιημένου extra παρθένου ελαιολάδου.
Η απονομή των βραβείων Greek Export Awards 2014 πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Greek Export Forum 2014 από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων.

Η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όλων των κεντρικών φορέων και συνδέσμων και της πλειοψηφίας των διμερών επιμελητηρίων της ελληνικής επικράτειας.

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων εκπροσωπήθηκαν αρμόδιοι με τις εξαγωγές θεσμικοί φορείς & ακαδημαϊκοί. Την όλη οργάνωση είχε αναλάβει η εκδοτική συνεδριακή  εταιρεία Ethos Media A.E.

Στόχος των Greek Exports Awards 2014 δεν ήταν άλλος από την ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στην χώρα μας, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.
Τα βραβεία απένειμε ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος.
 
Ο πίνακας των βραβείων
1. Sertona SA
2. Kreta Φάρμ ΑΕ
3. Εurobank Ergasias AE
4. Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας
5. Θέων Αισθητήρες ΑΕΒΕ (ΔΤ Theon Sensors)
6. Δρομέας ΑΒΕΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti