Αναμένονται προσλήψεις ημερήσιων φυλάκων στην 5η ΕΒΑ

7μηνες συμβάσεις στον αρχαιολογικό χώρο Μυστρά
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναμένονται προσλήψεις ημερήσιων φυλάκων στην 5η ΕΒΑ
Ποδαρικό με προσλήψεις κάνει το 2014, κατά τη διάρκεια του οποίου αναμένεται να απασχοληθούν 1.122 άτομα σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
Πρόκειται για 7μηνες συμβάσεις, που αφορούν σε νυχτοφύλακες, καθαριστές, ηλεκτροτεχνίτες, μηχανολόγους, ψυκτικούς και σε διάφορες άλλες ειδικότητες, με την πλειονότητα των προσλήψεων να αφορούν σε ημερήσιους φύλακες.
Ειδικότερα, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ενέκρινε τις 1.122 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, που αναμένεται να προκηρύξουν οι Εφορείες Αρχαιοτήτων (ΕΒΑ και ΕΠΚΑ), με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου. Στόχος, να λειτουργήσουν οι 33 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και σπουδαιότητα, μεταξύ των οποίων και ο Μυστράς.
Έτσι, στη Λακωνία και ειδικότερα στην 5η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων αναμένεται η πρόσληψη 15 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων.
Σημειώνεται, ότι οι προσλήψεις προσωπικού θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, ενώ ειδικά για το φυλακτικό προσωπικό και το προσωπικό καθαριότητας εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες, καθώς και η εργασία πέραν του 5θημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση ΣΟΧ του ΑΣΕΠ όταν θα προκηρυχθούν οι προσλήψεις από τις ΕΒΑ και τις ΕΠΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti