Οι τσάντες που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν

ΕΠιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι τσάντες που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν
Κάθε χειμώνα επικρατεί η άποψη ότι οι τσάντες της σεζόν πρέπει να είναι πιο απλές, πιο σκούρες και περισσότερο πρακτικές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ό,τι δεν μπορούν να είναι τόσο πρακτικές όσο και εντυπωσιακές.
Οι τσάντες είναι για πολλές γυναίκες το αγαπημένο τους αξεσουάρ, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το στιλ τους. Σήμερα θα δούμε τις τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν.
Γούνινες τσάντες
Μπορεί να μην θεωρείται η επιτομή της πρακτικότητας, καμιά μας όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δίνουν μια πολυτελή «πινελιά» σε κάθε μας εμφάνιση, ακόμα και στην πιο απλή. Οι γούνινες τσάντες αυτή τη σεζόν έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία. Μικρές ή μεγαλύτερες, από γνήσια ή απομίμηση γούνας, με κοντό ή μακρύ τρίχωμα, χρωματιστές και μη. Επιπλέον, η γούνα εμφανίζεται σε πολλές τσάντες συνδυασμένη με δέρμα, ύφασμα ή άλλα υλικά.
Χρωματιστές τσάντες
Είχαμε συνηθίσει όλες τις προηγούμενες σεζόν στις καφέ ή μαύρες τσάντες, που πάνε με όλα, αλλά φέτος οι σχεδιαστές μας προτείνουν τσάντες σε έντονα χρώματα. Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε γυναίκες να κρατούν, κίτρινες, πράσινες ή πολύχρωμες τσάντες αυτόν τον χειμώνα. Αυτή είναι η φετινή επιταγή της μόδας και σας προτείνουμε να την υιοθετήσετε.
Μεγάλες τσάντες
Οι μεγάλες τσάντες ήταν πάντα δημοφιλείς, ειδικά για όσες γυναίκες έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, που τρέχουν από τη δουλειά στις υποχρεώσεις των παιδιών και από το meeting στην απογευματινή τους βόλτα. Έτσι και φέτος, οι σχεδιαστές μας κάνουν το χατίρι και παρουσιάζουν μεγάλες τσάντες που χωρούν τα πάντα.
Μικροσκοπικές τσάντες
Γιʼ αυτό μας γοητεύει η μόδα, γιατί είναι γεμάτη αντιφάσεις! Στους σχεδιαστές αρέσει να παίζουν μαζί μας, αλλά, και σε εμάς αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Μετά τις μεγάλες τσάντες λοιπόν, έρχονται να μας προτείνουν μικρούτσικες τσάντες, που μετά βίας χωρούν το κινητό και το κραγιόν μας. Ιδανικές για ένα ρομαντικό ραντεβού, για την βραδινή μας έξοδο ή για τις μέρες εκείνες που δεν χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας όλα μας τα υπάρχοντα.
Δερμάτινες τσάντες
Το δέρμα είναι μόδα είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν η οικολογική μας συνείδηση δεν μας επιτρέπει μια τσάντα από γνήσιο δέρμα, οι απομιμήσεις δέρματος είναι εξίσου σικ και υπάρχουν ένα σωρό τσάντες με εντυπωσιακά σχέδια, σχήματα και χρώματα, από απομίμηση δέρματος που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες και φέτος.
Τα clutch τσαντάκια
Τα clutch τσαντάκια δεν είναι κάτι καινούριο. Είναι παγκόσμια και διαχρονική μόδα, εμφανίστηκαν πριν μερικά χρόνια και είναι κάθε σεζόν δημοφιλή. Απλά και σικ clutch τσαντάκια μπορούν να συνοδεύουν τις πρωινές και κάζουαλ εμφανίσεις μας, ενώ εντυπωσιακά βραδινά τσαντάκια με πέτρες, κεντήματα και άλλα πολυτελή σχέδια έρχονται να ταιριάξουν απόλυτα στις βραδινές μας εξόδους.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος