Χρησιμοποιείς τα καλλυντικά στη σωστή δοσολογία;

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χρησιμοποιείς τα καλλυντικά στη σωστή δοσολογία;
Τα καλλυντικά κοστίζουν και τα καλά καλλυντικά κοστίζουν ακόμη περισσότερο. Γιʼ αυτό είναι σημαντικό να ελέγχουμε την ποσότητα που χρησιμοποιούμε στις κρέμες και τα προϊόντα μακιγιάζ, για να σταματήσουμε να πετάμε χρήματα στο καλαθάκι του μπάνιου.
Ενυδατική κρέμα προσώπου
Η ποσότητα όσο δύο φιστίκια είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο. Η ενυδατική κρέμα προσώπου σκοπό έχει να κάνει το δέρμα μας λείο και απαλό. Εφαρμόζεται σωστά σε καθαρό και ελαφρώς υγρό πρόσωπο, κάνοντας μασάζ από μέσα προς τα έξω στο πρόσωπο και τον λαιμό.
Υγρό μέικ απ
Η επαρκής δοσολογία είναι όσο η ποσότητα που χωράει στο καπάκι ενός μπουκαλιού αναψυκτικού. Για να αποφύγετε να δείχνετε σαν να έχετε βάλει μάσκα, τοποθετήστε την επαρκή ποσότητα μέικ απ στην πάνω πλευρά του χεριού σας και με το δάχτυλό σας τοποθετήστε το στη μύτη, το κούτελο, τα μάγουλα και το πηγούνι σας. Έπειτα, χρησιμοποιήστε τους δείκτες και των δύο χεριών για να απλώσετε το μακιγιάζ καλά σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Η θερμότητα των δαχτύλων σας θα βοηθήσει να γλιστρήσει καλύτερα το προϊόν στο δέρμα σας και να απλωθεί ομοιόμορφα.
Κρέμα ματιών
Είναι επαρκής η ποσότητα όσο ένας αρακάς. Οι κρέμες ματιών είναι ακριβές, επομένως θέλουν ακόμη περισσότερη προσοχή στην εφαρμογή τους. Χωρίστε την ποσότητα της κρέμας σε δύο μέρη, ένα για το κάθε μάτι. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα κάτω βλέφαρα απλώστε την κρέμα από έξω προς τα μέσα.
Κονσίλερ κάτω από τα μάτια
Μία σταγόνα κονσίλερ είναι όσο ακριβώς χρειάζεστε για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Ένα μικρό, ειδικό βουρτσάκι θα σας βοηθήσει να το απλώσετε σωστά, «σχεδιάζοντας» τρεις μικρές κουκίδες κάτω από κάθε μάτι και έπειτα απλώνοντάς τες με το δάχτυλο μέχρι να ενωθούν και να προκύψει ένα ενιαίο χρώμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος