Πες μου το σωματότυπό σου, να σου πω πώς να ντυθείς (I)

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πες μου το σωματότυπό σου, να σου πω πώς να ντυθείς (I)
Επειδή δεν θέλουμε καμία απʼ τις αναγνώστριες μας να νιώθει άσχημα για το σώμα της, αποφασίσαμε να σου δείξουμε κάποια μικρά μυστικά για να ανακαλύψεις ποιος είναι ο σωματότυπός σου, τι σου ταιριάζει και πώς να τον αναδεικνύεις για να νιώθεις πιο κομψή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.
Η γυναίκα «Κλεψύδρα»
Η γυναίκα «Κλεψύδρα» ή αλλιώς η γυναίκα με τις καμπύλες αλά Marilyn Monroe. Εσύ που ανήκεις σε αυτόν το σωματότυπο έχεις το στήθος και τα οπίσθια σε ομοιομορφία.
Τόνισε τη μέση σου με ζώνες και επένδυσε σε ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα σου. Μπλούζες και φούστες «γραφείου» αναδεικνύουν τις καμπύλες σου και δεν προσθέτουν όγκο. Απόφυγε τα τετραγωνισμένα χωρίς μορφή ρούχα.
Η γυναίκα «Κρεμάστρα»
Η γυναίκα «Κρεμάστρα» είναι αδύνατη και ψηλή και το όνειρο κάθε σχεδιαστή. Το να είσαι αδύνατη και ψηλή είναι όσο δύσκολο είναι να είσαι χοντρούλα και κοντή.
Φορέματα με περίεργα κοψίματα, φούστες ντραπέ χαρίζουν τη ψευδαίσθηση των καμπύλων και προσθέτουν όγκο στα επίμαχα σημεία. Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι πολύ ψηλές κοπέλες δε χρειάζονται τα ψηλά τακούνια, εμείς διαφωνούμε.
Η γυναίκα «Αχλάδι»
Η γυναίκα «Αχλάδι» βλέπε Beyonce, διαθέτει αξιοπρεπές στήθος, γυμνασμένα χέρια, τέλειο στομάχι και μικρή μέση αλλά κάτω είναι σαν μήλο. Δυστυχώς για εσένα που ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία η ιδιαιτερότητα αυτή είναι γενετική και κληρονομική.
Θα σου προτείναμε να το αποφύγεις και γενικά ότι προσθέτει επιπλέον όγκο στο κάτω μέρος του σώματος σας θα ήταν καλύτερα να το απομυθοποιείς και να προχωράς σε άλλα. Εστίασε τη προσοχή σου στο πάνω μέρος με μπλουζάκια με στάμπες, στενά πουκάμισα, αμάνικα φανελάκια και υπέρογκα αξεσουάρ και άφησε το κάτω μέρος λιτό.
Η γυναίκα «Classic»
Η γυναίκα «Classic» είναι η αδύνατη, κοντούλα με λίγη περιφέρεια και στήθος μοντέλου. Αν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία είσαι πολύ τυχερή αλλά και πολύ άτυχη. Τυχερή επειδή ως συνήθως πιστεύεις πως μπορείς να εφαρμόσεις τα πάντα στο σωματότυπό σου και άτυχη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Δεν σου ταιριάζουν όλα. Αντιθέτως επειδή είσαι κοντή και χωρίς καμπύλες σκοπός σου είναι να φαίνεσαι ψηλότερη. Απόφυγε φαρδιές μπλούζες και χοντρά πουλόβερ, μπότες που φτάνουν πάνω απʼ το γόνατο και πολύ μακριές φούστες. Αντικατέστησε με φορέματα μικρά στο μπούστο, μακριά κάτω και με κόψιμο σε όλη τη διάμετρο του ποδιού, σωλήνες τζιν, ψηλά τακουνιά και πλατφόρμες και δώσε έμφαση στο πάνω μέρος του σώματος.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος