Στην «τρίχα» και φέτος το Χειμώνα

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην «τρίχα» και φέτος το Χειμώνα
Το χτένισμα που θα επιλέξει η κάθε γυναίκα είναι ένα από τα πρώτα που προσέχει κανείς. Όπως είναι λογικό, οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν εντύπωση δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα μαλλιά τους και το χτένισμά που θα επιλέξουν. Εκτός λοιπόν από την υγεία των μαλλιών, σημαντικό είναι το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών. Παρακάτω θα δούμε τις τάσεις της μόδας στα μαλλιά για φέτος το χειμώνα. Ας αρχίσουμε λοιπόν…
Κλασσικό ίσιο μακρύ μαλλί
Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασσικά χτενίσματα που δεν φεύγει σχεδόν ποτέ από τη μόδα. Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα πολλών γυναικών. Είναι απλό λιτό αλλά πάντα προσεγμένο.
Τα καρέ μαλλιά
Άλλο ένα εντυπωσιακό είδος χτενίσματος είναι τα καρέ μαλλιά. Κατά καιρούς διάφορες διάσημες σταρ του hollywood εμφανίζονται με καρέ μαλλιά. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα καρέ μαλλιά εστιάζουν τα βλέμματα περισσότερο στην περιοχή του προσώπου και λιγότερη στα μαλλιά.
Οι γνωστές σε όλες μας μπούκλες
Αν έχεις σπαστά ή ελαφρώς σγουρά μαλλιά τότε μια καλή λύση είναι οι μπούκλες. Οι μπούκλες είναι ένα χτένισμα που δίνουν στιλ στη γυναίκα και εστιάζουν την προσοχή στα μαλλιά δίδοντας μικρότερη βαρύτητα στο πρόσωπο. Οι μπούκλες φέτος, σε μερικές περιπτώσεις θυμίζουν λίγο «ρετρό» ενώ σε άλλες περιπτώσεις θυμίζουν παλιό καλό αμερικάνικο σινεμά.
Τα κυματιστά μαλλιά
Τα κυματιστά μαλλιά είναι άλλο ένα διαχρονικό χτένισμα που εντυπωσιάζει. Οι γυναίκες που προτιμούν τέτοια χτενίσματα θέλουν να τραβούν την προσοχή. Τα κυματιστά μαλλιά μπορεί να θέλουν λίγο χρόνο στην προετοιμασία ωστόσο το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.
Τα πιο κοντά μαλλιά
Τα κοντά μαλλιά είναι ένα μεγάλο ρίσκο διότι αποτελεί μία τολμηρή αλλαγή που άλλες φορές εντυπωσιάζει, ενώ άλλες φορές δεν είναι και ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει. Οι γυναίκες που θα επιλέξουν κοντά μαλλιά καλό είναι να έχουν πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου και γενικά να έχουν εντυπωσιακό πρόσωπο.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα