Τι χρώματα θα φορεθούν φέτος το Φθινόπωρο

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Όπως όλες ξέρουμε, οι χρωματικοί συνδυασμοί αλλάζουν κάθε σεζόν. Το Καλοκαίρι τείνουν να είναι πιο φωτεινοί και πιο αέρινοι, ενώ για το Φθινόπωρο-Χειμώνα τα χρώματα κλίνουν προς τις πιο σκούρες αποχρώσεις.
Τα παρακάτω είναι μόνο μερικοί μοντέρνοι χρωματικοί συνδυασμοί που εντοπίστηκαν στις νέες κολεξιόν αυτού του Φθινοπώρου. Για να δούμε λοιπόν, τι θα φορεθεί…
Ροζ μαζί με χρυσό και καφέ
Πολλοί από τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων για το φθινόπωρο θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς φθινοπωρινούς τόνους όπως καφέ και χρυσό που θα τονίζονται από χαρούμενα χρώματα. Τα χρυσοκίτρινα χρώματα που συνδέεται συχνά με το φθινόπωρο, τη φετινή σεζόν δοκιμάστε τα μια νέα προσέγγιση όπως ένα φωτεινό ροζ.
Μαύρο με άσπρο
Σαν παλιά ελληνική ταινία, το μαύρο και άσπρο είναι μια διαχρονική αντιστοίχιση. Αυτή την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτη με αυτό το μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασσικό συνδυασμό χρωμάτων.
Μπλε με γκρι
Αν πρέπει να φοράμε γκρι αποχρώσεις αυτό το φθινόπωρο, πρέπει να τους δώσουμε ζωή με λίγο χρώμα. Γκρι με μπλε είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε πολλές γκαρνταρόμπες. Γνωστοί σχεδιαστές έκαναν αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων με το ψυχρό γκρι και το φωτεινό μπλε.
Μωβ με μαύρο
Πλούσιες μωβ αποχρώσεις είναι μια τέλεια επιλογή για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα. Αυτή η αντιστοίχιση του χρώματος συνδυάζει το βασικό μαύρο με ένα εντυπωσιακό χρώμα.
Navy με κόκκινο
Το Navy με το κόκκινο είναι ένας κλασικός συνδυασμός χρωμάτων που είναι τέλειο για εργασία και πιο σικ εμφανίσεις αυτό το φθινόπωρο.

Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς του φθινοπώρου. Διαλέξτε τα δικά σας αγαπημένα χρώματα και καλοφόρετα…
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα