Χείλη για φίλημα

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χείλη για φίλημα
Βάζεις σωστά το κραγιόν σου; Πώς να αυξήσεις τη διάρκεια του; Θέλεις περισσότερο όγκο στα χείλη; Σε αυτές και άλλες απορίες σας, θα σας απαντήσουμε στο σημερινό μας άρθρο. Για να δούμε λοιπόν…
Μην τονίζεις και μάτια και χείλη
Οι γυναίκες που βάφουν έντονα τα μάτια και τα χείλη τους καταλήγουν με ένα όχι ιδιαίτερα κολακευτικό αποτέλεσμα. Προτίμησε ελαφρύ μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο όταν διαλέγεις έντονο κραγιόν και αντιστρόφως όταν θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου προτίμησε μια ελαφριά απόχρωση κραγιόν ή γκλος.
Περισσότερος όγκος στα χείλη
Αν θέλεις ογκώδη χείλη κάνε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών ακριβώς εκεί που τελειώνει η γραμμή των χειλιών σου και πρόσθεσε λίγο γκλος στη μέση του κάτω χείλους.
Άπλωσέ το σωστά
Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν ένα πινελάκι ενώ άλλες απλώνουν το κραγιόν με το δάχτυλο τους. Σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχουν κανόνες. Βρες τον τρόπο που σε βολεύει αρκεί να είναι καλό το αποτέλεσμα.
Μην ξεχνάς το μολύβι για βάση
Πριν βάλεις κραγιόν πέρασε στα χείλη σου μια στρώση μολύβι χειλιών. Με τον τρόπο αυτό το κραγιόν κρατάει περισσότερο.
Πριν ή μετά;
Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν το μολύβι χειλιών πριν βάλουν κραγιόν. Μερικές φορές όμως αν βάλεις το μολύβι μετά το κραγιόν πετυχαίνεις πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Πάντα στην ίδια απόχρωση
Φρόντισε πάντα το μολύβι που χρησιμοποιείς ταιριάζει απόλυτα με το κραγιόν σου.  Ένα πολύ σκούρο μολύβι με ένα πολύ ανοιχτόχρωμο κραγιόν μπορεί να έχει άσχημο αποτέλεσμα.
Μην πετάς ένα κραγιόν που δεν σου αρέσει
Οι ειδικοί χρησιμοποιούν διαφορές αποχρώσεις για να κάνουν μείξεις. Έτσι μπορείς κι εσύ να παίξεις με διάφορα χρώματα βρίσκοντας αυτό που σου αρέσει.
Για να μην αφήνεις τη στάμπα σου στα ποτήρια
Γλείφοντας τα χείλη σου πριν πιεις κάτι, εμποδίζεις το κραγιόν να απλωθεί πάνω στο ποτήρι σου.
Όχι πια κραγιόν στα δόντια
Αφού βάλεις κραγιόν χρησιμοποίησε το δείκτη σου για να αποφύγεις τους λεκέδες στα δόντια. Βάλε το δάχτυλο σου μέσα στο στόμα και τράβηξε το προς τα έξω. Έτσι το κραγιόν που περισσεύει θα βγει πάνω στο δάχτυλο και όχι στα δόντια σου.
Απόφυγε τα ματ κραγιόν όσο μεγαλώνεις
Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο λεπτά γίνονται τα χείλη μας. Για αυτό απόφυγε τα ματ κραγιόν και τα λιπ γκλος και προτίμησε κραγιόν με κρεμώδη υφή. Επίσης επίλεγε κυρίως φωτεινές αποχρώσεις.
Ποιο σου ταιριάζει
Δεν ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις σε όλες τις επιδερμίδες. Για παράδειγμα τα κραγιόν σε καφέ, πορτοκαλί και κοραλί αποχρώσεις ταιριάζουν σε πολύ λίγες επιδερμίδες.
Ξαναφτιάξε ένα σπασμένο κραγιόν
Αν το αγαπημένο σου κραγιόν έσπασε μην το πετάξεις! Πάρε το σπασμένο κομμάτι και κράτησε ένα αναμμένο σπίρτο κάτω από αυτό για λίγο. Όταν ζεσταθεί και λιώσει ελαφρά βάλε το πάλι στη βάση του και βάλτο στο ψυγείο για 30 λεπτά. Θα είναι σαν καινούριο.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος