Η τάση στις τσάντες για φέτος το Καλοκαίρι

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Τρίτη, 19 Ιούνιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η τάση στις τσάντες για φέτος το Καλοκαίρι
Οι τσάντες είναι τόσο σημαντικές όσο και τα ρούχα, τα παπούτσια και όλα τα υπόλοιπα περιεχόμενα της γκαρνταρόμπας μας. Συμπληρώνουν και αναδεικνύουν την εμφάνισή μας. Είναι λοιπόν απαραίτητο να βρούμε για σένα, εκείνες τις τσάντες που σου ταιριάζουν αλλά ακολουθούν και τις τάσεις της μόδας του φετινού καλοκαιριού. Για να δούμε λοιπόν…
Πλεκτές τσάντες
Το πλεκτό μπορεί να θυμίζει τα σεμεδάκια της γιαγιάς, αλλά φέτος μεγάλοι οίκοι μόδας το εντάσσουν στη μόδα για τις τσάντες. Είναι πρωτότυπο και αποπνέει στιλ, πρόσεξε μόνο να διαλέξεις ένα χρώμα που να ταιριάζει με τα ρούχα σου. Διάλεξε τσάντες με πλεκτό δέρμα, ή πλεκτή ψάθα ή πλεκτό ύφασμα. Δεν έχει σημασία το υλικό, η τεχνική μετράει.
Μεγάλοι φάκελοι
Συνήθως οι φάκελοι είναι μικροί, φέτος όμως οι σχεδιαστές αποφάσισαν να μας προσφέρουν την δυνατότητα να έχουμε στην τσάντα-φάκελό μας όλα όσα μπορεί να χρειαστούμε. Ουδέτερα χρώματα για έναν φάκελο για το γραφείο, και έντονα χρώματα και σχέδια για τις επίσημες εμφανίσεις μας.
Printed τσάντες
Τι να κάνουμε; Θέλουμε η τσάντα μας να είναι μοναδική ενώ παράλληλα καλύπτει τις ανάγκες μας για κουβάλημα. Ενώ η περσινή μόδα μας πρότεινε τσάντες με μεγάλα σχέδια, φέτος γίνονται πιο «διακριτικά» από άποψη μεγέθους αλλά πολύχρωμα, έντονα, δηλαδή, μοναδικά.
Τσάντες με καπάκι
Οι τσάντες με καπάκι δεν είναι φρέσκια τάση. Μας έρχονται από τις προηγούμενες σεζόν, παραμένουν όμως στη μόδα και φέτος το καλοκαίρι. Διαλέγουμε λοιπόν τσάντες, μικρές και μεγάλες, μονόχρωμες ή πολύχρωμες, δερμάτινες ή υφασμάτινες που να κλείνουν με καπάκι.
Μικρές και μικρούτσικες τσάντες
Οι μικρές τσάντες ώμου είναι τόσο σικ. Φέτος δεν είναι απλώς σικ είναι και της μόδας. Και ενώ έχουμε συνηθίσει να τις λέμε «τσάντες ώμου» είναι πολύ της μόδας να τις κρατάμε στο χέρι.
Κι ενώ αγαπάμε τις μικρές τσάντες, οι σχεδιαστές προχωρούν την τάση ένα βήμα παραπέρα και μας προτείνουν η τσάντα μας να μην είναι απλά μικρή, αλλά μικρούτσικη, κάτι σαν πορτοφόλι με λουρί. Μέγεθος ιδανικό για να έχουμε τα χέρια μας ελεύθερα στον πρωινό περίπατο για ψώνια ή στις βραδινές εξόδους για χορό.
Τσάντα  σακίδιο
Είναι άνετες. Ενώ δεν είναι τεράστιες, χωρούν ένα σωρό πράγματα, από τα σύνεργα του μακιγιάζ μέχρι σημειώσεις από τη δουλειά μας, και μάλιστα τακτοποιημένα και εύκολα να τα βρεις. Είναι ιδανικές για όλες όσες θέλουμε να έχουμε μία τσάντα για όλες τις δουλειές.
Με λουράκι καρπού και αλυσίδα τσάντες
Για όποια είναι ξεχασιάρα, φετινή τάση που εξοπλίζει τις τσάντες με λουράκι καρπού είναι φτιαγμένη γιʼ αυτήν. Χρώματα, σχέδια και ζωγραφιές είναι στην διακριτική ευχέρεια κάθε μιας μας για να διαλέξουμε την τσάντα με λουράκι καρπού του φετινού καλοκαιριού.
Τα λουράκια από αλυσίδα είναι επίσης στη μόδα, όχι μόνο για βραδινές αλλά και για πρωινές τσάντες. Προσοχή μόνο να μην είναι πολύ μεγάλες ώστε το βάρος τους να μην κάνει τον ώμο σας να πονέσει από την αλυσίδα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος