Αντίο κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Τρίτη, 03 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντίο κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος
Τώρα περισσότερο από ποτέ θέλεις το σώμα σου να είναι απαλλαγμένο από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού αλλά και το τοπικό πάχος που «χαλάει» την όψη του δέρματος σου. Το επίμονο τοπικό πάχος και τα ψωμάκια μπορεί να σου χαλάνε την διάθεση όμως υπάρχει τρόπος και μάλιστα απόλυτα φυσικός για να απαλλαγείς μια για πάντα από αυτά! Διάβασε παρακάτω πώς θα φροντίσεις το σώμα σου και θα το απαλλάξεις από τους μόνιμους εχθρούς του…
Βρες το κατάλληλο προϊόν
Κάθε προϊόν που κυκλοφορεί στο εμπόριο δεν φτιάχτηκε για σένα, οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσδιορίσεις τι ανάγκες έχεις η επιδερμίδα σου στα πιο δύσκολα και απαιτητικά σημεία όπως τα ψωμάκια, η κοιλιά, τα μπράτσα που συνήθως υποφέρουν από τη συσσώρευση λίπους.
Λούφα και απαλλαγή
Μια βούρτσα σώματος ή ένα σφουγγάρι μασάζ από λούφα (ένα υλικό που βγαίνει από την κολοκύθα) και χρησιμοποιείται υγρό και απομακρύνει τα νεκρά σου κύτταρα από τα επίμαχα σημεία αλλά βοηθάει και την καλή κυκλοφορία του αίματος και την ομαλή ανανέωση του δέρματος, είναι ότι καλύτερο για να βοηθήσεις τις περιοχές που πλήττονται από την κυτταρίτιδα να «καθαρίσουν» και εσύ να θαυμάσεις το νέο σου σώμα. Έτσι οι λιπώδεις ιστοί που ευθύνονται για τη δημιουργία της αντιαισθητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού αν τη χρησιμοποιείς συστηματικά στο μπάνιο σου θα είναι παρελθόν.
Κρέμες και αδυνατιστικά προϊόντα
Σίγουρα δεν πρέπει να περιμένεις από τις κρέμες που θα βρεις στο εμπόριο να κάνουν θαύματα αν εσύ η ίδια δεν προσέξεις τη διατροφή σου αλλά και αν δεν γυμναστείς έστω και λίγο. Οι κρέμες που θα βρεις στο εμπόριο είναι σχεδιασμένες για να βοηθήσουν την σωστή κυκλοφορία του αίματος σε αυτές τις δύσκολες περιοχές που έχουν θέμα, αλλά και να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου. Για καλύτερα αποτελέσματα οι κρέμες αυτές είτε είναι για το τοπικό πάχος ή για την κυτταρίτιδα έχουν καλύτερα αποτελέσματα αν χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα και όχι μια εβδομάδα πριν βγεις στην παραλία. Η αντικυτταριτιδική σου κρέμα καλό είναι να απλώνεται μέχρι και 2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές. Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδα και τους τοπικού πάχους που περιέχουν αντιοξειδωτικά βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος και αποτρέπουν την συσσώρευση λίπους στις περιοχές αυτές που είναι και το ζητούμενο.
Οι άλλοι παράγοντες
Η διατροφή, η γυμναστική και η μείωση του στρες είναι παράγοντες βασικοί που πρέπει να λάβεις υπόψη σου αν θέλεις να δεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού να εξαφανίζεται και το τοπικό πάχος να σε εγκαταλείπει.
Το μασάζ κάνει καλό
Τα μασάζ είναι σωτήρια στην περίπτωση που θέλεις να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Αν δεν θέλεις να δώσεις μια περιουσία για να σου κάνουν μασάζ στις δύσκολες περιοχές, τότε δεν έχεις παρά να πάρει μια συσκευή μασάζ για το σπίτι και να κάνεις μασάζ στα επίμαχα σημεία καθημερινά 10-15 λεπτά την ημέρα. Επίσης μπορείς να κάνεις λίγα λεπτά μασάζ όταν απλώνεις την ενυδατική κρέμα σώματος μετά το μπάνιο σου.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti