Ο τρόπος για να κάνεις πιο πυκνές τις βλεφαρίδες σου

Πέμπτη, 25 Μάιος 2023 17:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο τρόπος για να κάνεις πιο πυκνές τις βλεφαρίδες σου

Εκτός από την επιδερμίδα μας, οι βλεφαρίδες μας έχουν ανάγκη από θρέψη και ενυδάτωση, αν θέλουμε να είναι πυκνές και δυνατές. Κι ενώ στο beauty κόσμο ολοένα και περισσότερα brands λανσάρουν προϊόντα αποκλειστικά για τις βλεφαρίδες, με καινοτόμες συνθέσεις πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που τις δυναμώνουν, επιτρέποντάς τους να διατηρούν την ελαστικότητα και την καμπυλότητα τους, η φύση έχει τις δικές της λύσεις.

Αν ψάχνεις λοιπόν, έναν ανέξοδο, εντελώς φυσικό τρόπο να φροντίσεις και να θρέψεις- ενυδατώσεις τις βλεφαρίδες σου, ενισχύοντας την υγιή ανάπτυξή τους, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο ντουλάπι της κουζίνας σου, προκειμένου να βεβαιωθείς ότι έχεις ένα από τα παρακάτω έλαια.

4 φυσικά έλαια που ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες
Ελαιόλαδο: Είναι γνωστό ότι το ελαιόλαδο βοηθά, μεταξύ όλων των άλλων στη beauty ρουτίνα μας- η JLo ορκίζεται σ’ αυτό – και στην υγιή ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα, το ελαιόλαδο βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης και στην υγιή ανάπτυξή τους.

Καστορέλαιο: Αν και δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι το καστορέλαιο προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών και βλεφαρίδων, τα αντιοξειδωτικά που περιέχει μπορούν να προστατεύσουν τις βλεφαρίδες, κρατώντας μακριά τις ελεύθερες ρίζες.

Έλαιο βιταμίνης Ε: Ένα αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στο καστορέλαιο, η βιταμίνη Ε στην καθαρή μορφή της μπορεί να προσφέρει τα ίδια οφέλη ενυδάτωσης και μείωσης των φθορών.

Λάδι καρύδας: Εκτός από την επιδερμίδα- χρησιμοποιείται ως θεραπεία για το ξηρό δέρμα- το λάδι καρύδας, ενυδατώνει τις βλεφαρίδες, διατηρώντας τις υγιείς, αποτρέποντας, παράλληλα, το σπάσιμο.

Πώς τα χρησιμοποιείς;
Σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις συστηματικά τα παραπάνω έλαια στις βλεφαρίδες σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς μερικά καθαρά tubes και βουρτσάκια μάσκαρα και αφού τα γεμίσεις με το έλαιο που θέλεις, άπλωσε απαλά πάνω στις βλεφαρίδες σου, όπως θα έκανες με τη μάσκαρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti