Diy πανεύκολη μάσκα για απαλά χέρια

Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2022 18:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Diy πανεύκολη μάσκα για απαλά χέρια

Ο χειμώνας μπορεί να είναι για κάποιους η τέλεια και πιο ρομαντική εποχή (βλέπε χουχούλιασμα, κεράκια και μουσικούλα στο σπίτι) αλλά φροντίζει να δείξει και την κακή του πλευρά, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Αυτή η πλευρά έχει να κάνει με το πόσο επηρεάζει την υγεία της επιδερμίδας μας και ένα από τα σημεία του σώματος που πλήττονται από τις χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα χέρια.

Όπως θα έχεις συχνά παρατηρήσει, τα χέρια τον χειμώνα τείνουν να εμφανίζουν ξηρότητα, κοκκινίλα, τσούξιμο αλλά και να σκάνε. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ ενοχλητική και γίνεται ακόμα χειρότερη σε συνδυασμό με το πόσο συχνά πλένουμε τα χέρια μας και το πόσο τα προστατεύουμε.

Το μυστικό για ένα υγιές, απαλό και ενυδατωμένο δέρμα είναι η καθημερινή περιποίηση με συστατικά που κλειδώνουν την υγρασία. Για το λόγο αυτό προτείνουμε να δοκιμάσεις την παρακάτω μάσκα χεριών την οποία μπορείς να φτιάξεις μόνη στο σπίτι.

Τι θα χρειαστείς:

-1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
-1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
-3 με 4 σταγόνες χυμό λεμονιού

Πώς θα τη φτιάξεις
Ανακάτεψε όλα τα υλικά πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία κρέμα και άπλωσέ την στα χέρια σου. Περίμενε μέχρι να στεγνώσει εντελώς και άφησε την να δράσει για 15 λεπτά. Έπειτα, μπορείς να ξεπλύνεις τα χέρια σου, τα οποία θα είναι σαν μετάξι!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti