Πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ μία makeup artist

Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2022 18:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ μία makeup artist

Μας αρέσει να μαθαίνουμε μυστικά ομορφιάς από παντού: Από τις celebrities, τους makeup artists, τους hair και nail experts, από τις φίλες μας και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας. Αυτή τη φορά δεν θα μιλήσουμε για αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά για πράγματα που δεν κάνει ποτέ ως makeup artist.

Σ’ ένα video που ανέβασε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Andreea Ali αποκάλυψε τι δεν κάνει/ δεν θα έκανε ποτέ ως makeup artist και εμείς κρατήσαμε τις σημειώσεις μας:

-Καθαρά πινέλα, σφουγγαράκια και εργαλεία μακιγιάζ
«Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα βρώμικο σφουγγάρι ή πινέλο μακιγιάζ. Τον ίδιο σεβασμό που δείχνω όταν βάφω τους πελάτες μου, τον δείχνω και στον εαυτό μου», αναφέρει η ίδια στο video, δίνοντας στη συνέχεια και ένα πολύ πρακτικό beauty tip: «βάλε το beautyblender στο μπάνιο, δίπλα στην οδοντόβουρτσά σου. Το πρωί, όταν πλένεις τα δόντια σου, πλύνε και το σφουγγαράκι τρίβωντάς το πάνω σε μία μπάρα σαπουνιού. Στη συνέχεια, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, καθώς έτσι κι αλλιώς υγρό θα το χρησιμοποιούσες στην επιδερμίδα σου».

-Καλή προετοιμασία της επιδερμίδας
Αψεγάδιαστο και με μεγάλη διάρκεια μακιγιάζ = Καλή skincare προετοιμασία της επιδερμίδας. «Πάντα φροντίζω να προετοιμάζω σωστά την επιδερμίδα πριν το μακιγιάζ, εκτός κι αν πρόκειται να κάνω το μακιγιάζ σε κάποιον performer, που ξέρω πως θα ιδρώσει αρκετά, οπότε τότε, δεν απλώνω primer και ενυδατική».

-Mini Mascaras
«Ποτέ δεν χρησιμοποιώ την ίδια μάσκαρα σ’ όλους τους πελάτες. Αυτό που κάνω συνήθως, είναι να αγοράζω κάμποσες mini μάσκαρα και στη συνέχεια, στο τέλος του μακιγιάζ, να τις δίνω στους πελάτες μου. Είναι happy κι αυτοί, αλλά το πιο βασικό είναι πως υπάρχει ασφάλεια και υγιεινή». Όσο για το γιατί δεν προτιμά να χρησιμοποιήσει καθαρά βουρτσάκια μάσκαρα, απαντά: «Προφανώς και έχω σκεφτεί να χρησιμοποιήσω καθαρά βουρτσάκια μάσκαρα, απλά, πιστεύω πως αυτό πιου κάνει τη διαφορά σε κάθε μάσκαρα είναι το βουρτσάκι της».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti