Τα μυστικά του online shopping για προϊόντα ομορφίας

Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021 17:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα μυστικά του online shopping για προϊόντα ομορφίας

Τον τελευταίο έναν χρόνο οι περιορισμοί στη ζωή μας είναι πολλοί. Ελάχιστες είναι οι απολαύσεις που μας επιτρέπονται. Μια από αυτές είναι και το online shopping. Όταν, όμως, έχουμε να κάνουμε με διαδικτυακό shopping για προϊόντα ομορφιάς, θέλουμε την προσοχή σου. Είναι πολύ εύκολο να υποπέσεις σε λάθη την ώρα που αγοράζεις online skincare και make up items. Βλέπεις, δεν υπάρχει η επιλογή να τα δοκιμάσεις στο χέρι σου, στο δέρμα σου, να δεις την υφή τους και την απόχρωσή τους πάνω σε εσένα.

Το αποτέλεσμα; Να καταλήγεις με άπειρα βαζάκια και συσκευασίες στο μπάνιο και το νεσεσέρ σου, τα οποία ποτέ δε χρησιμοποιείς, γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν στο δέρμα σου. Οι «απώλειες» είναι πολλές όταν δεν είσαι προσεκτική, για αυτό ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες όλα τα μυστικά του σωστού beauty online shopping.

Φτιάξε μια λίστα. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να ξεφύγεις προσθέτοντας στο ηλεκτρονικό σου καλάθι ό,τι σε ενθουσιάζει; Μετά βλέποντας τον λογαριασμό μάλλον δεν θα ξέρεις πού να κρυφτείς.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, σίγουρα και τα βλέφαρά σου θα είναι λιπαρά. Οπότε, είναι λάθος να κοιτάζεις κρεμώδεις σκιές. Επίλεξε, λοιπόν, powder σκιές, αλλά και κάθε άλλο προϊόν σε μορφή σκόνης.

Να βλέπεις πάντα σε ποιον τύπο επιδερμίδας απευθύνεται το προϊόν που σε έχει ενθουσιάσει. Δεν έχει νόημα να πάρεις μια ενυδατική κρέμα που απευθύνεται σε ξηρές επιδερμίδες, ενώ εσύ έχεις μεικτή.

Μην είσαι άκρως τολμηρή! Δηλαδή, μην αγοράζεις αποχρώσεις που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ ξανά. Κινήσου σε safe δρόμους και αγόρασε ό,τι έχεις ξαναδοκιμάσει και ξέρεις πως σου ταιριάζει.

Δώσε βάση στις προσφορές. Ειδικά αυτές τις μέρες, μάλιστα, που ήδη οι εκπτώσεις ξεκίνησαν, είναι η τέλεια ευκαιρία να πάρεις αυτό το foundation που ονειρευόσουν αλλά δεν είχες το budget ή την μάσκαρα που είχες να αγοράσεις από τότε που σου έδινε χρήματα ο μπαμπάς σου.