Ο εγγυημένος τρόπος να καθαρίσεις τα καλοριφέρ

Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 18:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο εγγυημένος τρόπος να καθαρίσεις τα καλοριφέρ

Κι έπιασαν τα πρώτα κρύα και αντί να κυκλοφορείς στο σπίτι με το κοντομάνικο έχεις προσθέσει ένα χοντρό φούτερ. Το βράδυ πάνω από το σεντόνι έβαλες κουβέρτα και ο κρύος καφές έχει αντικατασταθεί από ζεστά ροφήματα. Πιστεύω τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να καθαρίσεις τα καλοριφέρ του σπιτιού αφού σε λίγες εβδομάδες θα χρειαστεί να τα ανάψεις.

Πότε τα καθάρισες τελευταία φορά; Κι όταν ρωτάω για καθάρισμα δεν εννοώ τα πάνω-πάνω, απλά ένα ξεσκόνισμα. Παλεύεις ακόμα να θυμηθείς; Άρα, πάει καιρός από τότε που στο πλάνο φασίνας ήταν το νούμερο ένα. Το καθάρισμα του καλοριφέρ είναι μία σχετικά δύσκολη διαδικασία γιατί απαιτεί χρόνο και υπομονή. Υπάρχει όμως τρόπος και μάλιστα δοκιμασμένος και εγγυημένος.

Σε ένα μπουκάλι με βαποριζατέρ βάζεις νερό κι ένα ήπιο καθαριστικό. Ανακατεύεις καλά και το αφήνεις για λίγο στην άκρη ώστε να προετοιμάσεις το χώρο. Κάτω από καλοριφέρ βάζεις μία πετσέτα κι ένα σκεύος που να χωρά να μπει ακριβώς από κάτω.

Ψεκάζεις το σώμα με το νερό και μέσα στις εγκοπές, ώστε να κυλήσει η συσσωρευμένη σκόνη. Τη διαδικασία θα χρειαστεί να την επαναλάβεις αρκετές φορές ώστε να πεις αντίο στο χνούδι που έχει κολλήσει ενδιάμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος