4 τρόποι να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα

Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 19:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
4 τρόποι να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα

Κάθε σπίτι έχει το δικό του άρωμα. Μπορεί εσύ να μην καταλαβαίνεις ακριβώς του δικού σου, αλλά είναι ξεκάθαρο σε όποιον μπαίνει στον χώρο σου. Για αυτό και κάθε δυσάρεστη μυρωδιά που μπορεί να προκύψει από την καθημερινότητα πρέπει να καταπολεμάται από τη ρίζα της. Υπάρχει τρόπος να εξουδετερώσεις αυτές τις οσμές και να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα.

Τα tips που ακολουθούν είναι εύκολα, γρήγορα και φυσικά. Και αν τα ακολουθήσεις θα καταφέρεις να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει τέλεια.

Βάλε στο ψυγείο σου βανίλια
Είναι ένα δοκιμασμένο τρικ που θα κάνει το ψυγείο σου να μυρίζει πάντα τέλεια. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα βαμβάκι εμποτισμένο με απόσταγμα βανίλιας.

Αρωμάτισε τον κάδο σκουπιδιών στην κουζίνα
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν περίοδοι που ο κάδος στην κουζίνα θα μυρίζει άσχημα. Για να αποφύγεις τις δυάρεστες οσμές δοκίμασε να στρώσεις στον πάτο του κάδου μερικές στρώσεις από εφημερίδα που θα απορροφήσουν τις διαρροές. Στη συνέχεια ψέκασε μία χρωμοπαγίδα με το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου και τοποθέτησέ το πάνω από τις εφημερίδες.

Καθάρισε το πλυντήριο πιάτων με ξύδι
Αν το πλυντήριο μυρίζει άσχημα βάλ’ το σε λειτουργία και κάνε μία πλύση με 2 κούπες λευκό ξίδι αντί για απορρυπαντικό. Το ξίδι είναι φυσικό αντιβακτηριδιακό και θα καθαρίσει το πλυντήριο.

Φρέσκαρε τις κουρτίνες και τους καναπέδες
Αν έχεις ένα μπουκάλι βότκα στο σπίτι σου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Βάλε λίγη βότκα σε ένα βαποριζατέρ και ψέκασε ελαφρά πάνω στα υφάσματα του καναπέ και στις κουρτίνες σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland