Ήρθε η ώρα να ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου

Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020 20:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ήρθε η ώρα να ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου

Η σύγχρονη καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για τις γυναίκες. Οι απαιτήσεις στη δουλειά με τα deadlines, η κίνηση στους δρόμους και οι υποχρεώσεις του σπιτιού ή της οικογένειας κυριολεκτικά μάς εξαντλούν. Πρέπει, με λίγα λόγια, να είμαστε διαρκώς στο τρέξιμο, φορώντας τα παπούτσια μας και ταλαιπωρώντας… τα ποδαράκια μας.

Πόσες φορές- ειδικά στα μέσα της εβδομάδας- δεν έχεις επιστρέψει στο σπίτι με ταλαιπωρημένα, κουρασμένα, «βαριά» και πρησμένα πόδια; Πόδια, τα οποία κυριολεκτικά δεν μπορείς να σύρεις από το σαλόνι στην κουζίνα και πάλι πίσω. Μάλλον τώρα καταλαβαίνεις αυτό που σου περιγράφουμε.

Υπάρχει, όμως, λύση σε αυτό το πρόβλημα και θα στην παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως. Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, την οποία θα ετοιμάσεις μόνη σου και με αυτήν θα ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου.

Θα χρειαστείς:

- Αρκετό ζεστό νερό
- Έλαιο ευκάλυπτου

Γέμισε μια λεκάνη με πολύ ζεστό νερό (να μην καείς, είπαμε!) και ρίξε μέσα αρκετές σταγόνες ευκάλυπτου. Βάλε τα πόδια σου μέσα στο μείγμα και άσε τα εκεί για 10-15 λεπτά. Ο ευκάλυπτος, με τις αναλγητικές και σπασμολυτικές ιδιότητές του, θα ανακουφίσει το πρήξιμο, ενώ το ζεστό νερό θα σε χαλαρώσει και θα σε ανακουφίσει. Αφού περάσει η ώρα, ξεπλένεις με καθαρό νερό τα πόδια σου. Μπορείς να απολαμβάνεις αυτήν τη διαδικασία περίπου δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland