Αυτά είναι τα 3 βήματα που θα σε βοηθήσουν να τιθασεύσεις τις φύτρες σου

Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2020 17:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτά είναι τα 3 βήματα που θα σε βοηθήσουν να τιθασεύσεις τις φύτρες σου

Ποιο είναι το μεγαλύτερο task κάθε φορά που χτενίζεις τα μαλλιά σου; Εμένα σίγουρα οι αμέτρητες φύτρες μου. Και επειδή πρόσφατα έκοψα αφέλειες θα σου πω ότι τα 3 βήματα που ακολουθούν θα σε κάνουν να τιθασεύσεις τις φύτρες σου εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο.

Για αρχή ας συμφωνήσουμε σε κάτι. Οι φύτρες (που μπορεί να είναι αποτέλεσμα σπασμένων μαλλιών, δημιουργίας νέων ή και τα δύο), έχουν τη δική τους προσωπικότητα. Και συμπεριφέρονται όπως ακριβώς θέλουν. Τα καλά νέα είναι πως οι φύτρες δεν έχουν καλές και κακές hair days, αφού με 3 απλά βήματα μπορείς να τις τιθασεύσεις εντελώς. Και μάλιστα χωρίς να χρειάζεσαι εργαλεία hairstyling ή εξεζητημένα προϊόντα ομορφιάς. Επίσης, να θυμάσαι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα συγκεκριμένα tips είτε έχεις μόλις λουστεί, είτε έχεις ξυπνήσει και οι φύτρες σου δεν δείχνουν συντονισμένες με το υπόλοιπο hairlook σου. Στην περίπτωση που είσαι λουσμένη, στέγνωσε κανονικά τα μαλλιά σου, κάνε το χτένισμα που θες και ασχολήσου στο τέλος με τα ατίθασα baby hairs σου. Θα χρειαστείς ένα βαποριζατέρ, λίγο νερό, ένα πιστολάκι, μία καθαρή οδοντόβουρτσα και ελάχιστη λακ.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να τιθασεύσεις τις φύτρες σου και να τους δώσεις τη φορά που θέλεις να πάρουν είναι να τις βρέξεις. Για αρχή λοιπόν ψέκασε προσεκτικά με το βαποριζατέρ μόνο τις φύτρες σου. Πρόσεξε μην ρίξεις πολύ νερό. Λίγες σταγόνες αρκούν. Στην περίπτωση που δεν έχεις βαποριζατέρ, βρέξτε τα δάχτυλά σου και περάστε τα πάνω από τις ρίζες των φυτρών σου.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το πιστολάκι σου. Ρύθμισέ το σε medium θερμοκρασία και ταχύτητα. Και στέγνωσε τις φύτρες σου, κατευθύνοντας με τα χέρια σου προς τη φορά που θέλεις να σταθούν. Αν θέλεις η φορά τους να είναι προς τα κάτω πιάσε τις φύτρες σου με τον αντίχειρα και τα μεσαία σου δάχτυλα και πίεσε μαλακά στο μέτωπο. Τέλος χρησιμοποίησε την καθαρή οδοντόβουρτσά σου σαν χτένα. Για να σταθούν οι φύτρες σου καλύτερα χωρίς να «κολλήσουν» με τη λακ, ψέκασε την οδοντόβουρτσα με το hairspray σου και «χτένισε» τις τρίχες που πετάνε, προς τη φορά που θέλεις εσύ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος