4 tips για να κάνεις τα σουέντ παπούτσια σου να δείχνουν αφόρετα

Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 22:35 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
4 tips για να κάνεις τα σουέντ παπούτσια σου να δείχνουν αφόρετα

Ξέρουμε ότι θες να φοράς τα σουέντ παπούτσια σου ξανά και ξανά. Ξέρουμε, επίσης, ότι λερώνουν πανεύκολα και καθαρίζουν δύσκολα. Γι’ αυτό βρήκαμε τα tips για να τα κάνεις να δείχνουν σαν καινούργια.

Αγόρασε μία ειδική βούρτσα για σουέντ παπούτσια
Το σουέντ είναι πολύ ευαίσθητο υλικό. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς καθαριστικά προϊόντα που είναι ειδικά κατασκευασμένα για σουέντ. Το να αγοράσεις λοιπόν τη σωστή βούρτσα είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις.

Καθάρισέ τα όταν είναι στεγνά
Πριν ξεκινήσεις να καθαρίζεις τα παπούτσια σου βεβαιώσου ότι είναι εντελώς στεγνά. Αν κάτι απαγορεύεται αυστηρά στα σουέντ υφάσματα, είναι το νερό. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να αποφεύγεις να τα φοράς όταν βρέχει.

Tρίψε τα σουέντ προς την ίδια κατεύθυνση
Όταν καθαρίζεις τα boho σουέντ μποτάκια σου μην ξεχνάς να ακολουθείς την ίδια κατεύθυνση. Το «άτσαλο» καθάρισμα μπορεί να καταστρέψει το υλικό τους. Όπως ακριβώς και το πολύ δυνατό τρίψιμο.

Ψέκασέ τα
Χρησιμοποίησε ένα προστατευτικό σπρέι για σουέντ. Ψέκασε τα παπούτσια σου αμέσως μετά το στεγνό τους καθάρισμα. Αυτό θα αποφύγει τη δημιουργία μελλοντικών λεκέδων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti