Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δώσεις όγκο διαρκείας στο χτένισμά σου…

Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2019 18:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δώσεις όγκο διαρκείας στο χτένισμά σου…

Τα γιορτινά χτενίσματα είναι glam ή… super glam αν είσαι ένα κάπως …extra κορίτσι. Ο ορισμός glam βέβαια περιλαμβάνει πολλά στιλ (από σινιόν και μπούκλες, ως λαμπερά ισιώματα και αλογοουρές) αλλά ένα είναι το κοινό σημείο όλων: Ο όγκος!

Όλα τα γιορτινά χτενίσματα πρέπει να έχουν λίγο παραπάνω όγκο για να μπορούν να θεωρηθούν glam και αν έχεις λεπτά, άτονα μαλλιά εκεί είναι που ξεκινά ο γολγοθάς σου. Τα λεπτά μαλλιά δεν έχουν όγκο και δεν κρατούν τον όγκο. Σα να μην έφτανε αυτό, όσο περισσότερα προϊόντα τους βάζεις για να τα βοηθήσεις, τόσο περισσότερο εκείνα λαδώνουν και βαραίνουν με αποτέλεσμα να χάνεται ο όγκος και να χρειάζεσαι λούσιμο μετά από λίγες ώρες. Υπάρχει ωστόσο τρόπος για να αποκτήσεις τέλειο όγκο με διάρκεια και να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν όσο ομορφότερα και πλουσιότερα γίνεται. Είναι απλό και σου το εξηγούμε παρακάτω…

Αρχικά πρέπει να ανασηκώσεις τη ρίζα όσο περισσότερο μπορείς. Αυτό θα το κάνεις βάζοντας λίγο αφρό μόνο στη ρίζα και στεγνώνοντας με το κεφάλι προς τα κάτω για maximum lift αλλά δεν θα μείνεις εκεί. Θα πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά σε πολύ μεγάλα ρόλει και θα τα αφήσεις εκεί. Όχι, δεν θα αποκτήσουν μπούκλες με τα μεγάλα ρόλει. Απλά θα ανασηκωθεί όσο περισσότερο γίνεται η ρίζα.

Το επόμενο βήμα είναι και το σημαντικότερο : ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΑΚ ούτε και θα κρεπάρεις τα μαλλιά σου. Αυτό που θα σου χαρίσει πλούσιο όγκο με διάρκεια, δεν θα βαρύνει τα μαλλιά σου και δεν θα τα λαδώσει είναι το ξηρό σαμπουάν! Θα το βρεις στα καταστήματα από αρκετές εταιρίες και σε εκδόσεις ανάλογα με το χρώμα ή τον τύπο των μαλλιών σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος