Οι 5 τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν και το 2020

Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 21:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι 5 τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν και το 2020

Αυτή τη σεζόν οι τάσεις στις τσάντες έχουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι από τις κατηγορίες που έχουν ανανεωθεί αρκετά από τις προηγούμενες σεζόν με comebacks από τα περασμένα χρόνια αλλά και με νέες σχεδιαστικές γραμμές και υλικά. Τα μεγέθη ποικίλουν, το ίδιο και τα χρώματα. Οι συνδυασμοί τους σε μία τσάντα είναι ευπρόσδεκτη, ενώ οι υφές παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.

Οι αλυσίδες που ίσως θυμάσαι από τις χαρακτηριστικές τσάντες της Stella McCartney αποτελούν πλέον μία βασική κατηγορία στα bag trends. Τα faux furs δεν είναι μόνο για το πανωφόρι σου, ενώ οι vintage σχεδιαστικές γραμμές έχουν εισχωρήσει στις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις. Φυσικά οι αγαπημένες και πρακτικές tote bags παραμένουν, κερδίζοντας ωστόσο λίγο όγκο περισσότερο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στα catwalks αλλά και στο street style.

Croco effect
Κλασικό αλλά αγαπημένο το croco εφέ θα δώσει μία πιο eclectic και κομψή πινελιά στο στιλ σου. Μην το φοβηθείς καθόλου και πριν στραφείς στην αγορά, έλεγξε και την ντουλάπα της μαμάς σου.

Furry bag
Μία από τις πιο cozy τάσεις της σεζόν που σίγουρα θα απολαύσεις στο πανωφόρι αλλά και στην τσάντα σου. Είναι ένα twist που μπορείς να δώσεις σε κάθε σου outfit, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Chain handle
Οι αλυσίδες αντί για το δερμάτινο λουράκι στην τσάντα είναι φέτος μία από τις πιο hot τάσεις από τα παλιά. Ωστόσο, θα δεις την αλυσίδα και σε πιο σύγχρονα σχέδια αλλά φυσικά θα παραμείνει στις classy εκδοχές που την έχεις γνωρίσει.

Structured bag
Ένα retro comeback που θα σε βοηθήσει να δώσεις ένα sophisticated touch στα outfits σου, ενώ ταυτόχρονα θα τα κάνει πιο ενδιαφέροντα.

Oversized tote
Ίσως η πιο πρακτική τάση στις τσάντες που ήρθε να δικαιώσει εσένα που κουβαλούσες τεράστιες τσάντες ακόμα και τον περασμένο χειμώνα που οι μικρές τσάντες έμοιαζαν μονόδρομος.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα