5 διαχρονικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 20:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5 διαχρονικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της

Η αλήθεια είναι πως κάθε σεζόν όλες μας προσπαθούμε αγωνιωδώς να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις και να τις εντάξουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Δεν υπάρχει λόγος εσύ να το αρνείσαι.
Την ίδια όμως στιγμή, υπάρχουν μερικά items που όσα χρόνια και αν περάσουν και ανεξαρτήτως των trends που κυριαρχούν, είναι πάντα in. Είναι τα κομμάτια που πάντα μας βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπες και επιβάλλεται όλες μας να τα έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.
Γιατί επισημαίνουμε όλα αυτά; Για να σου κάνουμε την εξής ερώτηση: "εσύ έχεις στην ντουλάπα σου τα must διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να "σταθούν" επάξια κοντά σου κάθε στιγμή και όσα χρόνια και αν περάσουν;"
Αν έχεις τις αμφιβολίες σου, δες στην συνέχεια τα 5 must διαχρονικά items που πρέπει να έχεις.

1. Λευκό Πουκάμισο. Το λευκό πουκάμισο είναι ίσως το πιο ουδέτερο και κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Μπορεί να φορεθεί σχεδόν με όλα σου τα ρούχα και πάντα σε κάνει να πετύχεις ένα super chic αποτέλεσμα.

2. Το τζιν παντελόνι. Είναι κοινό μυστικό. Η κάθε γυναίκα επιβάλλεται να έχει ένα τζιν που την κολακεύει. Όταν το βρεις, θα μας θυμηθείς. Το συγκεκριμένο παντελόνι θα σε βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση, όταν δεν θα ξέρεις τι πρέπει να φορέσεις.

3. Η μαύρη τσάντα. Μια διαχρονική μαύρη τσάντα μεσαίου μεγέθους σε κλασική γραμμή είναι must.

4. Τα λευκά sneakers. Το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020 τα λευκά sneakers είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις, ωστόσο όσο χρόνια και αν περάσουν τα συγκεκριμένα παπούτσια θα είναι πάντα ιδανικά. Τα λευκά sneakers ταιριάζουν με τα πάντα, είναι άνετα και καταφέρνουν πάντα να αναβαθμίζουν την εμφάνισή μας.

5. Μαύρο Blazer. Το μαύρο blazer είναι ένα κομμάτι που ολοκληρώνει σχεδόν όλα μας τα outfits προσφέροντας πινελιές δυναμισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti