Εύκολες ιδέες που θα ομορφύνουν τον χώρο σας

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 19:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εύκολες ιδέες που θα ομορφύνουν τον χώρο σας

Αν είστε έτοιμοι για μια διακοσμητική αλλαγή στο σπίτι σας αλλά τα οικονομικά σας είναι σε άσχημη κατάσταση ή δεν έχετε καθόλου χρόνο στη διάθεσή σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.
Σας έχουμε 10 διακοσμητικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αν δεν έχετε μεγάλη είσοδο στο σπίτι σας τότε μπορείτε απλά να βάλετε δίπλα στην πόρτα μια μικρή μακρόστενη κονσόλα. Διακοσμήστε τον τοιχο πάνω από αυτήν με ένα έργο τέχνης.
Αν νιώθετε κάποιο σημείο του σπιτιού σας ότι δείχνει κρύο τότε μπορείτε να πρσθέσετε κάποιο ζεστό κάλυμα ή κάποιο ζεστό ριχτάρι σε αυτό. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάλετε γούνινα καλύματα στις καρέκλες της τραπεζαρίας και της κουζίνας σας.
Αλλάξτε τα διακοσμητικά μαξιλαράκια του κρεβατιού σας. Αν θέλετε να ανανεώσετε οικονομικά το υπνοδωμάτιό σας μπορείτε να επενδύσετε σε μερικά καινούργια διακοσμητικά μαξιλαράκια. Αν μάλιστα, αγοράσετε μόνο τις μαξιλαροθήκες θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο.
Bάλτε ένα σκαμπό δίπλα στην μπανιέρα σας. Ένα όμορφο, πολυτελές οπτικά σκαμπό θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει πιο πολυτελής.
Βάλτε χρώμα στον τοίχο σας. Για να δημιουργήσετε έναν τοίχο-statement δεν έχετε παρά να βάψετε τον μισό από τη μέση και κάτω σε ένα σκούρο χρώμα και τον υπόλοιπο μισό σε ένα πιο ανοιχτό χρώμα. Κάντε το όπως και στη φωτογραφία παρακάτω.
Δεν χρειάζεται να βάλετε ταπετσαρία σε ένα ολόκληρο δωμάτιο. Βάλτε απλά μια όμορφη ταπετσαρία σε έναν μόνο τοίχο σας και ανανεώστε όλο το δωμάτιο.
Αν τα φωτιστικά σας είναι φτηνά τότε μπορείτε πολύ απλά να τα αντικαταστήσετε μόλις τα βαρεθείτε με άλλα πιο μοντέρνα φωτιστικά. Κάντε το αν χρειάζεστε μια ανανέωση.
Βάψτε το πάτωμα. Μπορείτε να φανταστείτε αυτό το μπάνιο χωρίς το γαλάζιο πάτωμα; Ήταν απλά ένα μπάνιο χωρίς κάποιο ενδιαφέρον. Ανανεώστε το μπάνιο σας απλά αλλάζοντας χρώμα στο πάτωμά του.
Δημιουργήστε μια γωνιά διαβάσματος. Βάλτε μια μικρή βιβλιοθήκη σε μια γωνιά και μια όμορφη πολυθρόνα μπροστά από αυτήν και δημιουργήστε μια γωνιά διαβάσματος.
Ασχοληθείτε με το τζάκι σας. Είναι πολλοί εκείνοι που ενώ έχουν τζάκι στο σπίτι τους δεν το ανάβουν ποτέ. Αν είστε από αυτούς μπορείτε πολύ απλά να το καθαρίσετε και να το διακοσμήσετε. Μετατρέψτε το σε μια όμορφη βιβλιοθήκη. Προσθέστε και μερικά κεριά και δημιουργήστε μια όμορφη γωνιά.

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα