Τα φρούτα θα φορεθούν πολύ φέτος

Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019 20:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα φρούτα θα φορεθούν πολύ φέτος

Αρκετές φορές οι καλοκαιρινές επιλογές που προτιμούν οι γυναίκες είναι φορέματα, είτε αυτά είναι maxi, midi ή και mini μερικές φορές, κάντοντας πιο σέξι την εμφάνιση τους. Αν όμως επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα πιο girly look, θα πρέπει να επιλέξετε τα πιο... παιχνιδιάρικα prints που παίζουν στην αγορά.
Όπως έχουμε παρακολουθήσει σε αρκετές βιτρίνες, τα fruity prints ''παίζουν'' δυνατά σε πολλά φορέματα για αυτό το καλοκαίρι. Τα prints που μπορείτε να επιλέξετε απεικονίζουν φρούτα και εσπεριδοειδή όπως λεμόνια, κεράσια, φράουλες κ.ά.. Εννοείται ότι θα επιλεξετε ένα ωραίο συνολο, που θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφες και θα εντυπωσιάσετε, και επιπλέον μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας ή ακόμη και την νύχτα.
Συνδυάστε το fruity φορεμα σας με τα καλοκαιρινά σας σανδάλια ή ακόμη και σε ένα πιο athleisure look, όπου θα το συνδυάσετε με τα λευκά σας sneakers - που είναι άλλωστε διαχρονικό trend. Για τα παπούτσια όμως υπάρχουν άπειρες επιλογές, απο καλοκαιρινές espadrilles - είτε είναι flat είτε με πλατφόρμα - κάνοντας το look ακόμη πιο καλοκαιρινό.
Και φυσικά, μπορείτε να φορέσετε τα τακούνια σας, για να αναδείξετε τον πιο chic εαυτό σας επιλέγοντας ένα με μαύρο κορδόνι ή και ακόμη το trend τις σεζόν το PVC heel. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και ακόμη στα σχήματα κάνοντας ένα σωστό και αρμονικό color blocking που θα εντυπωσιάσει το κάθε βλέμμα.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti