Πως να επιλέγεις σκουλαρίκια σε κάθε σου εμφάνιση

Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 20:14 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πως να επιλέγεις σκουλαρίκια σε κάθε σου εμφάνιση

Τα σκουλαρίκια είναι ίσως το πιο σημαντικό από τα κοσμήματά σου επειδή βρίσκονται διαρκώς στο οπτικό πεδίο όποιου συνομιλεί μαζί σου. Με την επιλογή του "σωστού" ζευγαριού μπορείς να βελτιώσει τη γεωμετρία του προσώπου σου.
Σε ένα στρογγυλό πρόσωπο ταιριάζουν ιδανικά τα σκουλαρίκια σε σχήμα σταγόνας και τα κρεμαστά που αποτελούνται από αλυσίδα με μια στρογγυλή χάντρα ή άλλο στοιχείο στο τελείωμα. Αντίθετα, οι κρίκοι και γενικά όσα έχουν κυκλική φόρμα είναι καλύτερο να μην προτιμώνται σ’ αυτή την περίπτωση.
Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο, απόφυγε τα φαρδιά σκουλαρίκια και αυτά που έχουν γεωμετρικές φόρμες και επίλεξε τα στρογγυλά σχήματα (π.χ. μεγάλοι κρίκοι) και υλικά (π.χ. πέρλες).
Στα οβάλ πρόσωπα ταιριάζουν όλα τα είδη, ενώ αυτά που έχουν σχήμα καρδιάς (φαρδύ μέτωπο, λεπτό πιγούνι) αναδεικνύονται καλύτερα με κρεμαστά σκουλαρίκια με καμπύλες, με εντυπωσιακά chandeliers και γενικά με όσα έχουν μεγάλο μέγεθος.

Τι σκουλαρίκια να βάλω; Συνδύασέ τα με το χτένισμα που θα τα τονίσει περισσότερο!
Κρίκοι. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω και πλέξε μια κοτσίδα στη μία πλευρά ή στερέωσε μια τούφα με ένα τσιμπιδάκι στο πλάι. Για ένα boho style επίλεξε μεγάλους κρίκους με ένα χτένισμα με χαλαρές μπούκλες.
Μικρά σκουλαρίκια με πέτρα. Για να αναδείξεις τα σκουλαρίκια σου όταν αυτά είναι διακριτικά, θα πρέπει να σηκώσεις ψηλά τα μαλλιά σου σε ένα ανάλαφρο updo. Εάν το χρώμα της πέτρας ανήκει στην παλέτα του κόκκινου, φόρεσε κι ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση.
Κρεμαστά σκουλαρίκια. Δείχνουν υπέροχα με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά, ιδιαίτερα αν ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο και θέλεις να δείχνεις εντυπωσιακή. Για πρωινά looks άφησέ τα κάτω ή πιάσ’ τα σε μια messy αλογοουρά.

Extra tip: Ίσιωσε τα μαλλιά σου αν φοράς ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, ώστε να μη δείχνει το κεφάλι σου υπερβολικά ογκώδες. Αν τα θέλεις φουντωτά ή με έντονες μπούκλες, προτίμησε ένα πιο μίνιμαλ κόσμημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα