Λουλούδια: Δώστε τους μία θέση στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 20:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λουλούδια: Δώστε τους μία θέση στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Tα «φρέσκα», ολοζώντανα λουλούδια είναι η πιο όμορφη προσθήκη που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας. Φέρνουν ζωντάνια στον χώρο και ανανεώνουν τον αέρα, όπως οι γλάστρες με φυτά εσωτερικού χώρου.
Και μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι ένα βάζο με λουλούδια έχει χώρο μόνο στην τραπεζαρία μας, ή το καθιστικό, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά σημεία που μπορείτε να «γεμίσετε» με λουλούδια. Από την είσοδό του σπιτιού σας μέχρι την κρεβατοκάμαρα και την κουζίνα σας, παντού υπάρχει χώρος για ένα όμορφο, ευωδιαστό μπουκέτο.
Κάθε εποχή, βεβαίως, έχει τα δικά της λουλούδια, που ανθίζουν, ωστόσο η άνοιξη είναι η κατεξοχήν περίοδος ανθοφορίας που μας χαρίζει άπειρες επιλογές.

Πώς θα αναδείξετε τα λουλούδια στο σπίτι σας:
1. Αντί για ένα μεγάλο βάζο, μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά μικρότερα μαζί μοιράζοντας το μπουκέτο σας.
2. Συνδυάστε τα λουλούδια σας μ’ ένα έργο τέχνης: τοποθετήστε ένα βάζο με πολύχρωμα λουλούδια μπροστά από έναν πίνακα και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.
3. Ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια, όπως λευκές τουλίπες ή μαργαρίτες, μπορεί να ταιριάζει σ’ ένα φόντο με χρώμα και να κάνει αντίθεση.
4. Αν στο καθιστικό σας επικρατούν οι ουδέτεροι τόνοι (μπεζ, γκρι), ένα μπουκέτο με πολύχρωμα λουλούδια ή λουλούδια σ’ ένα χρώμα θα βάλει μια ωραία πινελιά.
5. Τοποθετήστε στην είσοδο του σπιτιού σας ένα εντυπωσιακό βάζο με μεγάλα λουλούδια ή ανθισμένα κλαδιά.
6. Τοποθετήστε ένα μικρό βάζο με λουλούδια στο κομοδίνο.
7. Τοποθετήστε βάζα με λουλούδια στα τραπέζια που θα φιλοξενήσουν εορταστικά, οικογενειακά και παρεΐστικα δείπνα.
8. Μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά βαζάκια μ’ ένα λουλούδι πάνω σ’ ένα δίσκο στο coffee table σας.
9+1 Τα βάζα με τα λουλούδια σας μπορούν να βρουν χώρο πάνω στον μπουφέ σας, πάνω στο τζάκι σας, στη βιβλιοθήκη σας, στον πάγκο ή στο τραπέζι της κουζίνας, ακόμα και στο μπάνιο σας, σ’ ένα μικρό βαζάκι.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα