Τιμήθηκε στο Βόλο ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ

Το τριήμερο 6 έως 8/4 πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας το τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου «Κύπελλο ήθους Μίμης Παπαϊωάννου» με τη...
Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τιμήθηκε στο Βόλο ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ

Το τριήμερο 6 έως 8/4 πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας το τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου «Κύπελλο ήθους Μίμης Παπαϊωάννου» με τη στήριξη της ΕΠΟ, της ΕΠΣ Θεσσαλίας, των αθλητικών οργανισμών της οικείας ΝΑ, του Δήμου Βόλου, καθώς και του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Σκοπός του τουρνουά που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων νεανίδων και κορασίδων και γυναικείων σωματείων της περιοχής, ήταν να εμπνεύσει τις νέες γενιές αθλητριών και να βοηθήσει στην ανάπτυξη και προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Τις εθνικές ομάδες που αγωνίσθηκαν με τις επίλεκτες ομάδες νεανίδων και κορασίδων Μαγνησίας, συνόδευε ο έφορος αυτών και πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς, ο οποίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τη διοργάνωση και την αγωνιστική συμμετοχή.
Στο περιθώριο των αγώνων έγιναν σημαντικές εκδηλώσεις με επίκεντρο πάντα τα αθλητικά εκπαιδευτικά προγράμματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.
Στο πλαίσιο αυτών το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» τίμησε τον κ. Παναγιώτη Καρρά για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti