Κυπελλούχος Λακωνίας 2023-24 ο ΠΑΣ Σπάρτης

Επικράτησε στον τελικό του Πανγυθεατικού με 2-1 (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2024 13:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κυπελλούχος Λακωνίας 2023-24 ο ΠΑΣ Σπάρτης

Τον πρώτο του τίτλο μέσα σε 3 μόλις χρόνια ζωής πανηγυρίζει ο ΠΑΣ Σπάρτης, ο οποίος αναδείχθηκε Κυπελλούχος Λακωνίας για τη σεζόν 2023-24 απέναντι στον Πανγυθεατικό. Το σκορ με το οποίο γράφτηκε η ιστορία του αγώνα ήταν 2-1, σε μια αναμέτρηση-γιορτή που θα μνημονεύεται για χρόνια από το φίλαθλο κοινό του νομού.

Ο 50ος τελικός Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Λακωνίας διεξήχθη το Σάββατο 20 Απριλίου στο Αθλητικό Ενωσιακό Κέντρο στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης. Σε μια κατάμεστη από κόσμο όλων των ηλικιών εξέδρα, οι δύο αντίπαλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις και αρκετές φάσεις, ο ΠΑΣ Σπάρτης προηγήθηκε με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα των Νικολόπουλου και Διαμαντάκου, ενώ για τον πρωταθλητή Λακωνίας, Πανγυθεατικό, μείωσε ο Παπασπυριδάκος. Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων στη συνέχεια, το σκορ 2-1 ήταν αυτό που επισφράγισε τον αγώνα.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βαρτσάκη, παίκτες, προπονητές και διοικητικοί του ΠΑΣ Σπάρτης έγιναν ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας ξέφρενα με τους φιλάθλους του σωματείου τον θρίαμβο.

Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων, αναμνηστικών πλακετών και φυσικά της κούπας, που τα στελέχη του ΠΑΣ Σπάρτης σήκωσαν ψηλά στον ουρανό του Αγίου Ιωάννη, εν μέσω αποθέωσης από τους υποστηρικτές τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Θεμιστοκλής Δογαντζής, ήταν οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης που στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Μεταξύ άλλων στο σεμνό τελετουργικό συμμετείχαν ο βουλευτής Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θοδωρής Βερούτης, ο δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Κουρτσούνης και ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα Πολιτισμού, Σπύρος Σελίμος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΠΑΣ Σπάρτης: Μιχαλαριάς (Τριανταφύλλης), Κολοβός, Λιάσκος, Τσαρούχας, Ζορμπάς, Σαρρής, Κουλογεωργίου, Πετράκος (Κανελλάκης), Διαμαντάκος, Νικολόπουλος, Στρατής.
Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Αναστασάκος, Κωστάκος, Πετρόπουλος, Κουρτέσης, Καρνιάτης, Γιαννόπουλος, Έρικ (Tσάρι), Σαμπατάκος, Μανωλάκος, Παπασπυριδάκος.


φωτο (κεντρική): laconiatv.gr

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Αρκά
Το κλίκ της ημέρας
του Αρκά

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti