Στον τελικό του «Australian Open» ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2023 09:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον τελικό του «Australian Open» ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Με μια εξαιρετική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Κάρεν Χατσάνοφ και προκρίθηκε στον τελικό του «Αυστραλιανού Όπεν».

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το πρώτο του τρόπαιο σε γκραν σλαμ. Ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ (7-6, 6-4, 6-7, 6-3) του Ρώσου Κάρεν Χατσάνοφ και θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Τόμι Πολ (3-0 σετ). Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 10:30΄ το πρωί (ώρα Ελλάδας). 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Έλληνας τενίστας προκρίνεται σε γκραν σλαμ, καθώς η πρώτη ήταν στο «Ρολάν Γκαρός» το 2021, όταν έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti