«Σέντρα» για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Πανγυθεατικού

Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 12:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σέντρα» για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Πανγυθεατικού

Η έναρξη των ακαδημιών του Πανγυθεατικού ΓΣ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο παλαιό Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.

Φέτος τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής: Bambini, Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-16.

«Επιτέλους ξεκινάμε, όπως παλιά, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ακαδημία του νομού Λακωνίας, που αριθμεί περισσότερα από 100 αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών» αναφέρει ο Πανγυθεατικός ΓΣ.

Έμπειροι ποδοσφαιριστές, παλαιοί και νέοι, θα συνδράμουν στην νέα προσπάθεια της εκπαίδευσης των μικρών αθλητών και αθλητριών της πόλης. «Πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα, υπό την επίβλεψη του προπονητή της μεγάλης ομάδας του Πανγυθεατικού, Σταύρου Μανιάτη, αλλά και του έμπειρου και πάντα αεικίνητου προπονητή, Χαρίλη Τζανετάκου, θα συνεχίσουν το έργο του μεγάλου συλλόγου του Γυθείου, που δεν είναι άλλο από το να κρατήσει τα παιδιά στον αθλητισμό» σημειώνουν οι Λάκωνες.

Νέος υπεύθυνος των ακαδημιών αναλαμβάνει ο Γιώργος Χαροκόπος.

Οι προπονήσεις θα διενεργούνται στο παλαιό δημοτικό στάδιο, στο οποίο με τη βοήθεια του Δήμου Ανατολικής Μάνης, θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης στον φωτισμό και την ύδρευση.

Πιθανές ημέρες προπονήσεων θα είναι η Τρίτη και η Πέμπτη, ενώ για τα bambini η Τετάρτη.

Στα σχέδια των ακαδημιών είναι η οργάνωση τμήματος ποδοσφαίρου και στην Αρεόπολη, αλλά και η δημιουργία ακαδημίας ομάδας κοριτσιών, «που ίσως στο μέλλον σημαίνει και την επανασύσταση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Πανγυθεατικού» επισημαίνουν οι Γυθειάτες.

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, το τμήμα Στίβου του Πανγυθεατικού ΓΣ έχει ξεκινήσει καθημερινές προπονήσεις στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, υπό την επίβλεψη της Γεωργίας Παραή-Κολοκούρη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti