Κανονικά η εκκίνηση του «Σπάρταθλον» στην Αθήνα

Τέλος στο σενάριο για «επιπλοκές» βάζει μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου μιλώντας στον «Λακωνικό Τύπο»

Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 17:13 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κανονικά η εκκίνηση του «Σπάρταθλον» στην Αθήνα

Απρόσκοπτα και δίχως μεταβολές θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του 40ου υπερμαραθωνίου «Σπάρταθλον», την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 πμ κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών, όπως παραδοσιακά συμβαίνει όλα τα χρόνια διεξαγωγής του θεσμού.

Τις τελευταίες μέρες είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο Δήμος Αθηναίων και το δημοτικό του συμβούλιο προέβαλαν ενστάσεις για την ώρα της εκκίνησης του αγώνα μπροστά από το θέατρο Ηρώδου του Αττικού, με τον ισχυρισμό πως -λόγω των μέτρων για τη διοργάνωση- προκαλείται κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τη σύγχυση από την παραφιλολογία που ανέκυψε ξεδιάλυνε το μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου «Σπάρταθλον», Γιώργος Καλαντζάκος. Σε επικοινωνία με τον «Λακωνικό Τύπο», το στέλεχος της διοργάνωσης ξεκαθάρισε πως «δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα με την εκκίνηση του αγώνα. Όλα θα γίνουν όπως κάθε χρονιά και είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Εξάλλου, ο Διεθνής Σύνδεσμος «Σπάρταθλον», εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρό του Ευάγγελο Πολυμέρη και τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Μπονέλη, θα παραχωρήσει την  καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την προσεχή Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Όαση» στη Γλυφάδα.

Στη διάρκεια της συνέντευξης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα, οι συμμετοχές των αθλητών, ενώ οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να θέσουν ερωτήσεις τόσο δια ζώσης, όσο και διαδικτυακά μέσα από το κανάλι του Youtube (Spartathlon Greece) όπου θα αναμεταδίδεται η συνέντευξη.

Το 40ο «Σπάρταθλον» τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Τουρισμού, έχει δε την άμεση εποπτεία και έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υπεραποστάσεων (ΙΑU), η οποία απένειμε εκ νέου τη «χρυσή ετικέτα» για τον επετειακό αγώνα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti