«Χρυσή φανέλα» για τον Β. Παντελεάκη

Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2022 12:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Χρυσή φανέλα» για τον Β. Παντελεάκη

Συνεχίζει να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια των διακρίσεων ο Βασίλης Παντελεάκης,  ο οποίος  στην ψηφοφορία της «χρυσής φανέλας» κατόρθωσε να «τερματίσει» μπροστά από όλους τους συνυποψήφιους του, κατακτώντας το βραβείο του αγαπημένου από το κοινό αναβάτη.

Λίγο πριν την τελική επιλογή του «Red Bull Rookies Cup 2023», ο νεαρός Λάκωνας αναβάτης, με καταγωγή από τις Κροκεές, πέτυχε επίδοση ρεκόρ απέναντι σε περισσότερους  από 100 συναθλητές του στην ψηφοφορία για τη «χρυσή φανέλα», συγκεντρώνοντας το 21% των ψήφων. Ο Κολομβιανός Jhon Nunez συγκέντρωσε το 7%, ενώ από 5% έλαβαν ο Ισπανός Hodei Martinez Nunez και ο Hakim Danish από τη Μαλαισία. Το 4% αντιπροσώπευσε την προτίμηση για τον Βρετανό Carter Brown αλλά και τον Γιάννη Περιστερά, που ήταν επίσης υποψήφιος για τη διάκριση.

Επόμενο βήμα για τον Βασίλη είναι η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων στο «Red Bull Rookies Cup» του 2023, που είναι πλήρως ανεξάρτητη από τον θεσμό και την ψηφοφορία της «χρυσής φανέλας» όσον αφορά τα κριτήρια επιλογής.

«Ευχαριστώ όλους
για την υποστήριξη»
Σε δήλωσή του μετά την επιτυχία του, ο Έλληνας οδηγός της Cardoso Racing επεσήμανε: «Όλοι εσείς καταφέρατε να αναδείξετε την Ελλάδα κι εμένα νικητές του διαγωνισμού ανάμεσα από 109 αναβάτες διαφορετικών χωρών»

Η ψήφος σας μου δίνει έξτρα κίνητρο να τα δώσω όλα μέσα στην πίστα αυτό το τριήμερο που διεξάγεται το selection event να εντυπωσιάζω τους κριτές και να βρεθώ στην τελική  επιλογή» υπογράμμισε ο Β. Παντελεάκης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti