Κατεβαίνει οριστικά στο τοπικό πρωτάθλημα ο Άρης Σκάλας

Νέος τεχνικός ο Θ. Σταμογιάννος

Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2022 17:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατεβαίνει οριστικά στο τοπικό πρωτάθλημα ο Άρης Σκάλας

Την οριστική απόφαση για συμμετοχή του Άρη Σκάλας στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας, την προσεχή αγωνιστική περίοδο, γνωστοποίησε στους φιλάθλους η διοίκηση του συλλόγου.

Όπως τονίζουν τα στελέχη που «τρέχουν» τη λειτουργία της ομάδας, «παρά τη μεγάλη απογοήτευση που προκάλεσε σε όλους μας η έλλειψη ανταπόκρισης στα αλλεπάλληλα καλέσματά μας για να στηρίξουν και άλλα μέλη της τοπικής κοινωνίας τις προσπάθειές μας, η αγάπη μας για τον Άρη Σκάλας και ο σεβασμός στην ιστορία του δεν μας επιτρέπουν να τον αφήσουμε να ξαναγυρίσει στην ανυποληψία, από την οποία τον παραλάβαμε 6 χρόνια πριν».

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ακόμα ότι προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει «ο γνωστός και αγαπητός σε όλο το λακωνικό κοινό του ποδοσφαίρου», Θόδωρος Σταμογιάννος. «Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στο έργο του» σημειώνει ο Άρης Σκάλας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti