Επίσημη «πρώτη» για τον Αμυκλιακό (ΦΩΤΟ)

Στόχος τέθηκε η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Τρίτη, 30 Αύγουστος 2022 16:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσημη «πρώτη» για τον Αμυκλιακό (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου ο Αμυκλιακός ΠΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας.

Σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, και φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο των Αμυκλών.

Στους ποδοσφαιριστές απευθύνθηκαν ο πρόεδρος Ηλίας Ζαραφωνίτης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κονιδιτσιώτης και το μέλος και τέως πρόεδρος Γιώργος Ανδριτσάκος. Ακόμη μίλησαν ο προπονητής Κώστας Οικονόμου, ο γυμναστής Άκης Κατσής και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Πλατάνας.

Σε αισιόδοξο κλίμα, όλοι ευχήθηκαν υγεία και μια επιτυχημένη χρονιά. Ξεκαθάρισαν τις υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών και τους στόχους της περιόδου, με τον βασικό να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Λακωνίας.

Η πρώτη συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με προπόνηση, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις και θα εντατικοποιηθεί με την πάροδο των ημερών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti