Ποδοσφαιριστής του Πανγυθεατικού πλέον και φοιτητής

Συγχαρητήρια του συλλόγου στον Περ. Τσίγκο

Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2022 12:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποδοσφαιριστής του Πανγυθεατικού πλέον και φοιτητής

Άσος στο γρασίδι, άριστος και στις μαθητικές υποχρεώσεις του κατάφερε να είναι ο ποδοσφαιριστής του Πανγυθεατικού ΓΣ, Περικλής Τσίγκος, ο οποίος μετά τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις εξασφάλισε την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή. Απέδειξε έτσι ότι με προσήλωση, μεθοδικότητα και αρμονική κατανομή χρόνου μπορεί κάποιος να πετύχει τους στόχους του σε πολλαπλά επίπεδα.

Ο Πανγυθεατικός αποδίδει τα εύσημα στον Περικλή Τσίγκο αναφέροντας τα εξής: «Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Πανγυθεατικού μας. Εξαιρετικός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις σχολικές του επιδόσεις. Αρίστευσε στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις και είναι πλέον φοιτητής Νομικής.

Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς και τους καθηγητές του, αλλά κυρίως στον ίδιο τον Περικλή, ο οποίος αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα που δείχνει σε όλους μας ότι με σκληρή δουλειά μπορείς να συνδυάσεις αλλά και να διακριθείς τόσο σε αθλητικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο! Και εις ανώτερα Περικλή!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti