Ανανέωσε με 8 παίκτες ο Ήφαιστος Βρονταμά

Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2022 22:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανανέωσε με 8 παίκτες ο Ήφαιστος Βρονταμά

Τους οκτώ ποδοσφαιριστές με τους οποίους επεκτείνει την συνεργασία του για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Βρονταμά.

Στον σύλλογο του Δ. Ευρώτα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιώργος Καλογιάννης που είναι πρώτος αρχηγός του Ήφαιστου και ανήκει στις τάξεις του συλλόγου από παιδί. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με τον Μολαϊκό στη Δ΄  Εθνική και τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης.

Επιπλέον δυο ποδοσφαιριστές που είναι εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Στέλιος Μάντης και ο Γιάννης Φερίζης, θα συνεχίζουν να φορούν την φανέλα του Ήφαιστου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώτος κύκλος των ανανεώσεων ολοκληρώνεται με τους Μιχάλη Πετρούλια, Άγγελο Φερίζη, Ανδρέα Σόβολο, Αριστοτέλη Φαρλέκα και Χρίστο Απαλοδήμα.

«Η διοίκηση του Ήφαιστου Βρονταμά τούς εύχεται υγεία και όλοι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να πανηγυρίσουν την επίτευξη των στόχων της ομάδας!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti