Η θάλασσα γιορτάζει στην Κυνουρία με το «Tyros Sea Festival»

Αγώνες ανοιχτής θαλάσσης το Σάββατο 16/7

Κυριακή, 10 Ιούλιος 2022 08:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η θάλασσα γιορτάζει στην Κυνουρία με το «Tyros Sea Festival»

Η θάλασσα γιορτάζει στην Κυνουρία από τις 13 έως τις 18 Ιουλίου, με το Φεστιβάλ Θάλασσας και Αλιείας που διοργανώνεται στον Τυρό.

Πρόκειται για έξι ημέρες γεμάτες με εκδηλώσεις, όλες αφιερωμένες στη θάλασσα και τους ναυτικούς, στο πέρασμα των χρόνων, υπό τον τίτλο «Tyros Sea Festival».

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές επιδείξεις, προβολές ταινιών, ημερίδα πρώτων βοηθειών, φωτογραφική έκθεση, μουσική βραδιά, έκθεση ξύλινων σκαφών σε κλίμακα, μαθήματα SUP και Kayak και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 16 Ιουλίου με μια μοναδική κολυμβητική γιορτή, το Tyros Open Sea Swim Event, που φιλοδοξεί να βάλει δυναμικά τον Τυρό Αρκαδίας και την Νότια Κυνουρία στο χάρτη των αγώνων Ανοιχτής Θαλάσσης και να γίνει θεσμός, συνδυάζοντας τη δυναμική της αγωνιστικής συμμετοχής και την εμπειρία του αθλητικού τουρισμού. Η διεξαγωγή του περιλαμβάνει κολύμβηση 1500μ, 3000μ. και παιδική διαδρομή 500μ. και οι συμμετέχοντας θα βιώσουν μια μοναδική κολυμβητική εμπειρία στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώ Πέλαγος και ο Πάρνωνας.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο επίσημο site της διοργάνωσης www.tyros-seafestival.gr, έως την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Το φεστιβάλ και όλες οι εκδηλώσεις του είναι μια διοργάνωση της «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ ΚΟΙΝΣΕΠ» και είναι ενταγμένο στο Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti