Ικανοποίηση στον Άρη Σκάλας για το καμπ της ΕΟΚ στους Μολάους

Θετικό κλίμα για προπονητήρια σε Σκάλα και Μονεμβασιά

Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2022 12:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ικανοποίηση στον Άρη Σκάλας για το καμπ της ΕΟΚ στους Μολάους

Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία των αθλητών του ΑΣΚ Άρης Σκάλας (Δημήτρης Πούλος, Δημήτρης Καλαϊτζής, Παναγιώτης Κληρονόμος) και του προπονητή Πέτρου  Τσεμπελή στο «1ο Παμπελοποννησιακό Προπονητικό Camp Παμπαίδων», που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο  Μολάων.

Οι εκπρόσωποι του Άρη Σκάλας «εμφανίστηκαν ανταγωνιστικότατοι», όπως επισημαίνει ο σύλλογος, και είχαν την ευκαιρία για δύο ημέρες να συνεργαστούν και να προπονηθούν από τον ομοσπονδιακό προπονητή, υπεύθυνο για την Πελοπόννησο Γιάννη Χρυσανθόπουλο.

Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντική και εποικοδομητική για τους νεαρούς παίκτες ήταν η παρουσία του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα  Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας, πρόσφερε πολύτιμες αθλητικές συμβουλές.

Τέλος, όπως σημειώνει ο Άρης Σκάλας, «ως θετικό βήμα για την προώθηση του αθλήματος στην περιοχή μας αντιμετωπίζεται η συνάντηση του κ. Τσαρτσαρή με τον δήμαρχο Μονεμβάσιας κ. Ηρακλή Τριχείλη και τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Γιάννη  Κουτραφούρη και Μανώλη Γιαννακάκο (πρόεδρο του ΑΣΚ Άρης Σκάλας), κατά την οποία συζητήθηκε η πρόταση της ΕΟΚ για την κατασκευή κλειστών προπονητηρίων μπάσκετ σε Μονεμβασιά και Σκάλα. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο Δήμος Μονεμβάσιας έχει αποδεχτεί ήδη την πρόταση για το προπονητήριο στην ομώνυμη πόλη».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti