«Νικόκλεια» από 5 ως 10 Ιουλίου στη Γλυκόβρυση

Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Τρίτη, 05 Ιούλιος 2022 13:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Νικόκλεια» από 5 ως 10 Ιουλίου στη Γλυκόβρυση

Οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις «Νικόκλεια 2022» θα διεξαχθούν στο διάστημα από σήμερα Τρίτη 5 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου στην περιοχή Γλυκόβρυσης Δ. Ευρώτα. Συνδιοργανωτές είναι ο Αθλητικός και Ποδοσφαιρικός Όμιλος Γλυκόβρυσης «Ο Λεωνίδας», ο Δήμος Ευρώτα, η Κοινωφελής Δημοτικής Επιχείρηση «Ευρώτειος Πολιτεία» και το ΝΠΔΔ  Νικηφόρος Βρεττάκος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, από δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών και θαλάσσιο καγιάκ, κλειστό τουρνουά beach soccer, μέχρι επίδειξη παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, καθώς και πολεμικών τεχνών. Οι δραστηριότητες ολοκληρώνονται με τουρνουά καλαθοσφαίρισης και αγώνες ταχύτητας και ακολουθεί η διασκέδαση με τη διοργάνωση πάρτι.

«Το καλοκαίρι στο Δήμο Ευρώτα ξεκινά με πολλές εκπλήξεις και πλούσια αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα. Γι’ αυτό μένουμε Ευρώτα, διασκεδάζουμε στο Δήμο Ευρώτα», αναφέρει η Δημοτική Αρχή Ευρώτα.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα:

Nikokleia 2022

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti