Ορεινές διαδρομές στο «Vamvakou Mountain Run»

Την Κυριακή 3 Ιουλίου

Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2022 12:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορεινές διαδρομές στο «Vamvakou Mountain Run»

Ο αγώνας «Vamvakou Mountain Run 2022» θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου στη Βαμβακού. Πρόκειται για δύο διαδρομές 28 και 7 χιλιομέτρων & σκυταλοδρομία σε έναν  υπέροχο αγώνα ορεινού τρεξίματος.

«Εκατοντάδες δρομείς δίνουν ραντεβού σε ένα γραφικό χωριό που αναγεννάται! Σου αρέσει το τρέξιμο; Αγαπάς το ορεινό τοπίο, όταν τρέχεις; Είσαι έτοιμος να πάρουμε τα βουνά μαζί; Αν ναι, δήλωσε τώρα συμμετοχή στον Vamvakou Mountain Run 2022», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.

Η αθλητική διοργάνωση υλοποιείται για δεύτερη φορά από την ομάδα «Vamvakou Revival» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αναβίωσης» του χωριού με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το συμβολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 5 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την ενίσχυση και υποστήριξη της πυροπροστασίας στην περιοχή της Βαμβακούς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατήσουν εδώ.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο του «Vamvakou Exprerience Festival» που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2022. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου εδώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti