Έτρεξαν για να τιμήσουν τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο

Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Τρίτη, 31 Μάιος 2022 14:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έτρεξαν για να τιμήσουν τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 15ος «Παλαιολόγειος Δρόμος» που διεξήχθη την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, στον Μυστρά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Σπάρτης «Παλαιολόγεια 2022».

Ο «15ος Παλαιολόγειος Δρόμος» έφερε στη γραμμή της αφετηρίας 200 περίπου αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, οι οποίοι έτρεξαν μία κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό μπροστά από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. 

Ο καιρός ήταν ιδανικός για τους αθλητές οι οποίοι κινήθηκαν από το Μυστρά, περνώντας από τη Μαγούλα, Σπάρτη, Παρόρι και πάλι πίσω στο Μυστρά.

Το νήμα του τερματισμού έκοψε πρώτος ο Λεωνίδας Τζωρτζάκης με δεύτερο τον Γιώργο Μπαρπαγιάννη ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Πάρης Σκλαβούνος.
Στην κατηγορία των γυναικών πρώτη αναδείχθηκε η Μάτα Κλησάρη με δεύτερη την Κωνσταντίνα Λάμπρου  και τρίτη την Νάντια Γκαβάκου.

Οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους στον 16ο «Παλαιολόγειο Δρόμο» το 2023.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti