Στη διάθεση του κοινού τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Δ. Σπάρτης

Τι αναφέρει ο Αθλητικός Οργανισμός

Δευτέρα, 16 Μάιος 2022 13:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη διάθεση του κοινού τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Δ. Σπάρτης

Τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δ. Σπάρτης μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν από τους πολίτες για την άθληση και την ψυχαγωγία τους, όπως γνωστοποίησε ο Αθλητικός Οργανισμός (ΑΟ) του δήμου. «Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της περιοχής  ολοκληρώθηκαν και ο κάθε δημότης έχει δικαίωμα να απολαύσει και να χαρεί αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Οργανισμός.

Αναλυτικά οι χώροι που διατίθενται στο κοινό:
1) Δημοτικό γήπεδο Σπάρτης: θα αποδοθεί μέχρι το τέλος του Μαΐου καθώς διενεργούνται εργασίες συντήρησης ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου
2) Γήπεδο Σαϊνοπουλείου
3) Γήπεδο Λογγάστρας
4) Γήπεδο Λογκανίκου
5) Γήπεδο Χρυσάφων
6) Γήπεδο Ξηροκαμπίου
7) Γήπεδο Αμυκλών
8) 5×5  ΤΚ Καλύβια
9) 5×5 ΤΚ Παρορείου

Ο Αθλητικός Οργανισμός ζητεί να υπάρχει μια προηγούμενη ενημέρωση από τους πολίτες, καλώντας στο τηλ. 2731029082.

Παράλληλα, ετοιμάζεται το Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο και από 1η Ιουνίου θα αρχίσουν οι εγγραφές  για το καλοκαιρινό  εκπαιδευτικό πρόγραμμα  κολύμβησης.

Επιπλέον, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΟ, Σταύρος Περγαντής, «σε συνεργασία με του προέδρους των τοπικών κοινοτήτων θα συνεχιστούν οι συντηρήσεις των ανοικτών γηπέδων των χωριών τους και βέβαια  όλες οι αθλητικές διοργανώσεις που έχουν  προγραμματιστεί  σε  όλα τα αθλήματα. Με το σύνθημα ο “Αθλητισμός είναι υγεία” συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον τομέα αυτό», κατέληξε ο κ. Περγαντής.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti