Στις 18 Μαΐου το 10ο «Sparta All Star Game»

Η διοργάνωση-θεσμός από το ΤΟΔΑ Σπάρτης

Πέμπτη, 12 Μάιος 2022 13:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις 18 Μαΐου το 10ο «Sparta All Star Game»

Το 10ο «Sparta All Star Game» διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους φοιτητές του 3ου έτους του μαθήματος «Οργάνωση Επαγγελματικού Αθλητισμού» και το εργαστήριο ΙsportmanagementLab. Πρόκειται για τον καθιερωμένο  φιλικό αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 7:30΄ μμ στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης, μεταξύ επίλεκτων παικτών της Λακωνίας και φοιτητών του ΤΟΔΑ.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί για 10η συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης. Σκοπός της αθλητικής διοργάνωσης είναι η απόκτηση εμπειρίας σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και η διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία.

 «Θα ήταν τιμή μας να υποστηρίξετε την προσπάθεια των φοιτητών για την διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης που γίνεται για δέκατη φορά στην πόλη της Σπάρτης», επισημαίνει ο Φοιτητικός Σύλλογος του ΤΟΔΑ.

Σημειώνεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την Covid-19.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti