Π. Μαρτσούκος - Αστέρας Βλαχιώτη: «Ο κύκλος ολοκληρώθηκε»

Αποχώρηση προαναγγέλλει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου

Τετάρτη, 04 Μάιος 2022 19:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Π. Μαρτσούκος - Αστέρας Βλαχιώτη: «Ο κύκλος ολοκληρώθηκε»

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον Αστέρα Βλαχιώτη, ύστερα από την απώλεια του μεγάλου στόχου της παραμονής στη Super League 2 και τον υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική, προς απογοήτευση των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μα και συνάμα του συνόλου του υγιούς φίλαθλου κοινού της Λακωνίας. Κι ενώ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ακόμα «βαρύ» από την απρόσμενη τροπή των πραγμάτων, με δήλωσή του, ο ισχυρός άνδρας και πρόεδρος του σωματείου του Δ. Ευρώτα, κ. Πέτρος Μαρτσούκος, ανοίγει ουσιαστικά την «πόρτα» της εξόδου του από τον σύλλογο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο κύκλος ολοκληρώθηκε» και «η αυλαία ήρθε, αυτό πιστεύουμε και αυτό θα γίνει.»

Αναλυτικά η δήλωση του Π. Μαρτσούκου: «Ο κύκλος ολοκληρώθηκε. Μετά από συνεχόμενες ανόδους από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες ως και τη Super League 2.

Πράξαμε τα δέοντα και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, για την ομάδα, τον τόπο μας και το λακωνικό ποδόσφαιρο.

Η αυλαία ήρθε, αυτό πιστεύουμε και αυτό θα γίνει», καταλήγει τα αφεντικό του Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι προθέσεις του επικεφαλής διοικητικού παράγοντα των Λακώνων είχαν διαφανεί από την ανακοίνωση που ακολούθησε λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο στην τελευταία αγωνιστική η οποία, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, οδήγησε στην πτώση του Αστέρα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Μεταξύ άλλων, υπογραμμιζόταν πως «“ένας Μαρτσούκος δεν μπορεί να φέρει την ποδοσφαιρική άνοιξη”. Μπορείτε να μεταφράσετε όπως θέλετε την παραπάνω παροιμία που έχουμε παραφράσει, αλλά έχουμε βαθιά πίστη πως αν οι άνθρωποι της Λακωνίας που έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με ομαδικότητα και συλλογικότητα θα βγούμε μόνο πιο δυνατοί σαν Αστέρας Βλαχιώτη απ’ αυτή τη δοκιμασία. Μπορείς να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti