Σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Στην Καλαμάτα με μήνυμα κατά της λευχαιμίας

Τετάρτη, 22 Σεπτέμβριος 2021 13:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για Optimist νέων αθλητών (αρχάριων) και Laser 4,7 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Με βασικό σύνθημα «Είναι στο χέρι σου – Κάνε τη λευχαιμία παρελθόν», νέοι και παλιοί αθλητές μπήκαν στη θάλασσα και αγωνίστηκαν. Από τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας, επτά νέοι αθλητές στην κατηγορία Optimist έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε αγώνες και απέκτησαν τις πρώτες τους εμπειρίες. Πρόκειται για τους: Καραγιάννη Μιχάλη, Κουρή Λυδία, Κουρή Παναγιώτη, Μπαγετάκου Σταυρούλα, Σουγλέρη Αλέξανδρο, Σουγλέρη  Παναγιώτη και Τσολομύτη Αναστασία.

Στην κατηγορία Laser 4,7 συμμετείχαν ο Δημακάκος Δημήτρης και ο Πολυμενάκος Μιχάλης. Μάλιστα, ο Πολυμενάκος κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στους προπονητές μας Στέφανο Μουγάκο και Γιάννη Κουλουριανάκο», αναφέρει ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών