Συντηρήθηκαν τα γήπεδα μπάσκετ πλησίον του ΙΝ Αγ. Νικολάου Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 08 Ιούνιος 2021 14:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συντηρήθηκαν τα γήπεδα μπάσκετ πλησίον του ΙΝ Αγ. Νικολάου Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Ένας ακόμη αθλητικός χώρος, που βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου  στη Σπάρτη, συντηρήθηκε, ανακαινίστηκε και αποδόθηκε στους πολίτες και τη νεολαία της περιοχής.

Στη παράδοση των γηπέδων μπάσκετ βρέθηκε ο δήμαρχος Σπάρτης  Πέτρος Δούκας, ο πρόεδρος  του Αθλητικού  οργανισμού Σταύρος Περγαντής και οι υπάλληλοι του δήμου Χρήστος Μανιάτης και Νίκος Κανελίδης. Τους υποδέχτηκε ο εφημέριος της ενορίας Αγίου Νικολάου  π. Κωσταντίνος Ορφανάκος ο οποίος τους ευχαρίστησε πολύ που ενδιαφερθήκαν και υλοποίησαν σε μικρό χρονικό διάστημα τον χώρο που τα παιδιά χαίρονται και απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

«Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να γίνει μπροστά στη μεγάλη προσφορά του πάτερ Κωνσταντίνου που επί 50 χρόνια ιερατικής διακονίας υπηρετεί και βοηθάει τόσο κόσμο», δήλωσε ο Στ. Περγαντής.

Ο δήμαρχος πρόσφερε στον ιερέα, ως δώρο, το βιβλίο του το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα.

«Συνεχίζουμε με όρεξη και διάθεση για καλύτερους  αθλητικούς χώρους στο Δήμο Σπάρτης. Όλοι μαζί θα φέρουμε  καλά αποτελέσματα στα θέματα αθλητισμού. Κάνουμε αθλητισμό με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για να είμαστε υγιείς και ασφαλείς», επεσήμανε ο Στ. Περγαντής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti