Αυτοψία σε Χρύσαφα και Αγ. Ιωάννη Θεολόγο από τον Αθλητικό Οργανισμό (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 13:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτοψία σε Χρύσαφα και Αγ. Ιωάννη Θεολόγο από τον Αθλητικό Οργανισμό (ΦΩΤΟ)

Νέα περιοδεία σε χωριά του Πάρνωνα, τα Χρύσαφα και τον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, πραγματοποίησε ο Αθλητικός Οργανισμός Δ. Σπάρτης.

Στα Χρύσαφα, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης Σταύρος Περγαντής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του χωριού, Ιωάννη Παναγάκη, τον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου Πάνο Σταθάκο, το μέλος Μανώλη Ζάμπο και τους κατοίκους Θεόδωρο Κυριακούλια και Βασίλη Τούμπλη. Όπως αναφέρει ο κ. Περγαντής, «πήγαμε στο γήπεδο ποδοσφαίρου που είναι πλήρως ανακαινισμένο με πλαστικό τάπητα και επί δημαρχίας Ιωάννη Ράλλη που φτιάχτηκαν τα καινούργια αποδυτήρια. Ξεκίνησε επί δημαρχίας Βαγγέλη Βαλιώτη και ολοκληρώθηκε επί δημαρχίας Πέτρου Δούκα. Συζητήσαμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε για να λειτουργεί περισσότερες ώρες και κυρίως τις βραδινές ώστε να προσελκύσει αθλητές από τη Σπάρτη και την ευρύτερη περιοχή». Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Περγαντή, «να τοποθετηθούν συμπληρωματικά κάποιοι προβολείς στους ήδη υπάρχοντες και να φωτιστεί για αρχή το μισό γήπεδο ώστε να γίνεται προπόνηση της ομάδος και βραδινές ώρες . Σκοπός μας είναι να φτιαχτεί μια ολοκληρωμένη μελέτη φωτισμού για το γήπεδο ώστε να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα και να υλοποιηθεί».

Στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, ο Στ. Περγαντής είχε επαφή με τον πρόεδρο του χωριού Γεώργιο Σάλαρη, το μέλος του ΔΣ Πρόνοιας Παναγιώτη Μπεμπέτσο, τον ιερέα της ενορίας π. Παναγιώτη Κότσο και τον κάτοικο Γιάννη Θεοφιλάκο.
Όπως αναφέρει ο κ. Περγαντής, «επισκεφθήκαμε το γήπεδο ποδοσφαίρου που είναι σε καλό σημείο αλλά σε πολύ άσχημη κατάσταση, εγκαταλελειμμένο με πολλά χορτάρια, πολλά δένδρα στη περίφραξη και αποδυτήρια χάλια. Συζητήσαμε τους τρόπους καθαρισμού, ώστε να γίνει ένα λειτουργικό χωμάτινο γήπεδο ποδόσφαιρου. Μετά, πήγαμε στο κτίριο του δημοτικού σχολείου, όπου και εκεί η κατάσταση είναι πολύ άσχημη εξωτερικά και πρέπει να καθαριστεί ο προαύλειος χώρος. Σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, την ενορία και τους πολιτιστικούς συλλόγους, θα προσπαθήσουμε να τοποθετήσουμε μια μπασκέτα, ένα μίνι βόλεϊ για τα παιδιά του χωριού».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού επισημαίνει: «Το μήνυμα μας για να δώσουμε λίγη ζωντάνια στα όμορφα χωριά μας μέσα από αθλητικούς χώρους παραμένει ισχυρό και υλοποιήσιμο. Στις επόμενες ανακοινώσεις μας θα διαπιστώσετε τι έχουμε κάνει».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland